ta gra nie zasługuje by była w top 10. 1 była dosc fajna nawet mi sie podobała nie jestem fanem wiedzmina.2 przy 1 słabiutko wypada fakt grafika ładna czeba miec mocnego kompa by zagrać grałem na minimalnych ale czegos mi jej brakuje nie jest specjalnie długo tylko zrobili dosc trudna ze czeba czasem sie nameczyc
Co do twojej opinii to OK twoje zdanie ale ta gra nie jest przeciętna na tle tego co nam serwują inni twórcy !
w tym niestety sie nie zgodze bardziej sie chwalili co nie jak miara reklama ale powiedzmy szczerze ta gra jest za dużo przereklamowana nie mówie ze jest do dupy ze zła
To że gra jest trudna to jest duży plus, pozatym masz poziom łatwy, który jest banalny.Jedyne minusy jakie ja zanotowałem to : gra jest za krótka, za małe lokacje (ponieważ twórcy zapowiadali znacznie większe od tych z pierwszej części) nie da się przeskakiwać przez płotki, dość mało potworów.
jak czytałem jakie ma minusy to po co niektórych użytkowników to niestety musze sie zgodzic jak sam mówisz
- mało potworów nie zabogato w 1 duzo wiecej bylo w 2 to wiecej bossów było tak mi sie zdaje
- brakowało tego mrocznego klimatu w 1 wizmy albo jak idziemy zabic asar Javed niewiem jak to sie pisze
- leczenie jak samo ludzie mówia duży minus tez sie z tym zgodze bo w trakcie walki nie mozna sie leczyc az sie sam zdzwilem czemu tak zrobili czeba przewidziec kiedy leczyc
- kościany poker w 1 zawsze lubialem go grac sprawiało mi przyjemnosc a 2 no juz niestety nie tak gralem zeby misje zaliczyc
- mało misji pobocznych
- max poziom mozna miec 35 a powino byc bynajmniej gdzies do 50-60
-dziwne zakonczenie chociaz dobrze ze sie osobiscie w 4 oczy spotykamy sie letho ale nic wiedzmin nie wyjasnia co dalej
-picia alkocholu tez mi tego zabraklo to wiedzmin w koncu chłop
-system walki akurat jest dobry chociaz w 1 mi nie przeszkadzalo
-co do dialogów to raczej ok
aa i jeszce używanie eliksiru kotu nie podobało mi się w 1 bardziej mi pasował
Ale aczkolwiek sie ciesze ze bylo mi dane ja zagrac co prawda na słabym sprzecie 3,5 letnim kompie ale poszło :D
To teraz ja się wypowiem :) Dla mnie ta gra absolutnie zasługuje na top 10 a nawet na top 3!
1. Piękna Grafika
2. Niesamowicie wciągająca fabuła
3. System Walki
4. Piękne Lokacje ( np. Las we Flotsam - jak zobaczyłem to szczena mi opadła )
5. Drzewko rozwoju postac ( Wybór Szermierki, Alchemi lub Magii )
6. Orginalne i barwne postacie (np. Jorweth - moja ulubiona postać )
itd.
Mogłbym wymieniać i wymieniać :)
Jak dla mnie Wiedźmin 2 trzyma poziom i jest w czołówce najlepszych gier tego roku.
Nie rozumie troche ludzi którzy narzekają strasznie na bugi niedociągnięcia w grafice itp. Ja osobiście po jej przejściu zacząłem czytać że są jakieś bugi. Może przez to że nie jestem specjalnie wymagającym graczem. Dla mnie liczy sie przede wszystkim fabula, Grafike odsuwam na dalszy plan.
SŁUCHAJCIE !!! CD Project jest firma która jeszcze raczkuje jeśli chodzi o robienie gier ( Żaden inny tytuł nie odniosł takiego sukcesu jak Wiedźmin ) więc możemy im to wybaczyć :) Mam nadzieje że jeśli zdecydują się na Wiedźmina 3 ( w głębi serca mam taką nadzieje ) to na pewno ekipa z CD Projecta będzie wiedziała co zrobić żeby nie zawieść swoich graczy.
To sa moje spostrzeżenia na temat tej gierki i ja osobiście daje jej ocene +9/10
Dzięki za uwage i miłego grania w Wiedźmina :)