PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39004
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

Jaka jest wasza ulubiona postać tak z ciekawości pytam, możemy wymieniać postacie z obydwóch części. Moją ulubioną postacią jest Zygfryd

użytkownik usunięty
otwieram_wino

Moją Iorweth.

użytkownik usunięty

Geralt z Rivii i Triss.

ocenił(a) grę na 10
otwieram_wino

Ves :D .

ocenił(a) grę na 10
GTRcreative

Vernon Roche ^^ wg. mnie pobija prawie wszystkie postacie z obu części Wiedźmina.
Nie mogę zdecydować która postać z Wiedźminów najlepsza Vernon Roche czy Talar ^^ ale chyba byli by równi w mojej ocenie.

ocenił(a) grę na 2
Hidekiryu

No teksty Talara to zasługiwały na oscara

ocenił(a) grę na 10
otwieram_wino

Teksty talara wg. mnie były równie dobre, albo nawet lepsze od tekstów Vernona Roche, ale ogólnie kreacja postaci Vernona wg. mnie przebija postać Talara.

"Przynajmniej umrę z ręką na ślicznym tyłeczku" ;)

ocenił(a) grę na 2
Hidekiryu

Shani ma lepszy tyłeczek niż Triss ja bym wolał żeby Shani zakręciła mi tyłeczkiem przed oczami

ocenił(a) grę na 9
otwieram_wino

Pasar Talar najlepszy ale ogolnie wszyscy sa fajni :D
Baranina- Co słychać? Stary kur.wy niechcą zdychać :D

ocenił(a) grę na 9
otwieram_wino

Panie Mietku, ręce opadają...

ocenił(a) grę na 7
Hidekiryu

Talar koksi chociaż to postać drugoplanowa w jedynce i epizodyczna w dwójce.
Z pierwszoplanowych najbardziej przypadł mi Iorweth.

ocenił(a) grę na 10
otwieram_wino

Yarpen Zigrin

ocenił(a) grę na 9
Sherem

z 2 tez mi sie chyba najbardziej Yarpen Zigrin podobał :P

otwieram_wino

Roche i Letho ;)

otwieram_wino

Iorweth i Vernon Roche

użytkownik usunięty
otwieram_wino

Roche i Zoltan.

ocenił(a) grę na 9
otwieram_wino

Vernon Roche ! ;d

ocenił(a) grę na 10
darthpablo

Roche Rulez :D
Z Edycji kolekcjonerskiej dostałem Koszulkę z Roche'm ^^
Kurde w ramkę ją oprawie :D hahaha xDDD

ocenił(a) grę na 9
otwieram_wino

Oczywiście Odrin z obozu Henselta :D

użytkownik usunięty
otwieram_wino

Poza panem "Gerwantem"?
Najbardziej chyba Magister w W1 i Yarpen Zirgin w W2.

No co za głupi temat, przecież wszystkie postacie z Wiedźmina są genialne^^ Ale jakbym tak miała wybierać.... Vernon Roche? Tak, Roche rulezz! Świetny ma głos tak poza tym.... No i Iorweth oczywiście. Dalej Geralt (tu również świetny głos) i tak jak mówicie, Talar miał świetne teksty:) A krasnoludy to już w ogóle jest fenomen hahah xD

ocenił(a) grę na 2

Grałem w tą grę i postać Magistra to uosobienie tchórzliwego ateisty bez horyzontów wy wszyscy jesteście tacy broniąc wiedźmina

użytkownik usunięty
otwieram_wino

Zdajesz sobie sprawę że sprawiasz wrażenie człowieka zaburzonego psychicznie i emocjonalnie?
Mam na myśli z jednej strony oczernianie "Wiedźmina" a z drugiej wypowiedzi na temat osiągnięć w grze czy ulubionych postaci, czy tyłka Shani....

O jakich horyzontach mówisz?
I co to wogóle za wyrażenie "bez horyzontów"?
Masz na myśli że nie miał ograniczeń umysłowych?
W tym ewentualnie mogę się zgodzić.
Powiedz jak taki bogobojny człowiek może grać w grę o potworach, żywych trupach, demonach, gusłach, i do tego opowiadać się po stronie sekty działającej wbrew religii, współpracującej z mordercami, i handlarzami narkotykami...do tego z porywaczami i mordercami dzieci...i to ze szczególnym okrócieństwem?

Daj spokój, ten cały Mieczysław to zwykły Troll i prowokator. On nie ma 47 lat, wystarczy spojrzeć na jego charakter, pisownię, czasem natrafiam na jego posty, ot choćby ten:
http://www.filmweb.pl/person/Rupert+Grint-40208/discussion/Kiedy+temu+fajfusowi+ wyszed%C5%82+zarost-1693248

Mój wujek ma 47 lat i nie zachowuje się w taki dziwny sposób jak ten Człowiek :P

Żeby nie było Off-Topic, również napiszę coś od siebie. Z racji tego, że jestem dopiero na etapie 2 rozdziału pierwszej części Wiedźmina (także pewnie wyprzedzacie mnie o lata świetlne :D ), to raczej nie poznałem wielu postaci. Ale jak na razie moje ulubione postacie to Geralt i Triss.

ocenił(a) grę na 2
dirt16

wcale nie jestem trollem ale ukazałem wam jak wy sie zachowujecie teraz wiecie jak jesteście bezczelni, wy młodzi

użytkownik usunięty
otwieram_wino

Jesteś wyjątkowym trollem...pomijam fakt że nie wiem co i jak ukazałeś, ale możesz sobie w to wierzyć...
Nie rozumiem również czemu mówisz tyle o "młodych"....czyżby40 lat to nieprzekraczalny próg wiekowy?
A tak na marginesie, czy mogę liczyć że otrzymam odpowiedź na swoje pytania (dobrze wychowani ludzie tak robią)?

Wiem że raczej nie ma możliwości na normalną rozmowę z panem otwieram_wino, ale na razie jeszcze bawi mnie to.
Wszystkich urażonych tak zwanym Off-Topic, z góry bardzo przepraszam i liczę iż nie zniechęci to do wyrażenia opini zgodnej z założeniami tematu w "głównej linii dialogowej".
Pozdrawiam.

otwieram_wino

A ty nie jesteś bezczelny? Nazywasz ludzi fajfusami, ateistami itp. Czy tak postępuje człowiek religijny za którego się uważasz? Jak na razie, ze wszystkich tutaj, to ty zachowujesz się bezczelnie. Sam swoją głupotą prowokujesz innych, więc się nie dziw, że ludzie się z ciebie nabijają.
P.S. Nikt nie potrzebuje twojej pomocy, ty sam jej potrzebujesz, więc radzę ci iść do psychiatry bo kaftan i zakład dla obłąkanych już na ciebie czekają.