Niech producenci dwóch poprzednich części gry " Wiedźmin " nie zamierzają robić " trójki ", bo, jak uczy historia gier, nie wyjdą na tym dobrze. Dam przykład trylogii gier " Penumbra " : część pierwsza gry była bardzo dobra, druga pobiła ją na głowę, a trzecia wyszła miernie.
Coś ty jak powstanie Wiedźmin III to nie będzie to tak jak w przypadku "Penumbra i Gohica" mi się wydaje że Wiedźmin III pobije obie części
Nie wiem, jak to będzie, ale, jak na razie, części " Wiedźmina ", jeśli chodzi o jakość, układają się jak " Penumbra ".
Ja jestem dobrej myśli jeżeli będą robić tak długo wiedźmina III jak część pierwsza i druga powinno być wszystko po staremu.
Ja uważam, że jak skopią III, to to będzie największa porażka świata ;) Mamy jedną jedyną POLSKĄ grę, z której możemy być cholernie dumni. Warto zebrać odpowiednie środki oraz odpowiednich ludzi i się przyłożyć. Nawet jeśli miałoby to opóźnić premierę o rok, dwa, pieć. Nieważne. Liczy się to, żeby polacy pokazali, że też potrafią zrobić coś mega. Jak na razie idzie im to dobrze, ale oby nie było jak z heroesem [nie znam przykładu penumbry, nie mogę się powołać], czy z gothic'iem - co cześć to gorsza.
Jedną jedyną grę? Oooo, tu się nie zgodzę. Wiedźmin nie jest jedną jedyną światową polską produkcją - a multum gier ze stajni Techlandu? Chociażby Chrome, Dead Island czy też Call Of Juraez...
Okej, przyznaję, techland jest ok :) Miałam okazję zagrać w kilka starszych gierek. Ale to jednak o wiedźminie jest najgłośniej i mimo to uważam, że mamy się czym szczycić. Przynajmniej narazie.
Wybacz, ale nie masz się czym szczycić. To twórcy gry mają się czym szczycić, no chyba, że jesteś jedną z nich ;) Bądźmy odpowiedzialni tylko za swoje czyny i swoją twórczość.
Aha, czyli bedąc Polakiem nie szczycisz się wygranymi Wojnami Światowymi, bitwą pod Grunwaldem, samochodem Syrenka, naszymi siatkarzami i wszystkim innym co się kojarzy z Polską? Nikt nie ma prawa zabronić Ci bycia dumnym, jako Polak, z tych rzeczy. Włącznie z Wiedźminem :) Zresztą... Twoja mama, czy babcia, czy dziadek, ciotka, stryjek czy inni z rodziny nigdy nie byli z Ciebie dumni? Że w podstawówce miałeś najlepsze stopnie, że wyrosłes na dobrego człowieka, że znalazłes dobrą pracę? Na pewno byli dumni. I co, powiesz im 'nie macie być z czego dumni, to ja mam się czym szczycić'. Daj spooooookój, zią
Twórcy gry mogą się szczycić stworzeniem gry, ja się mogę szczycić tym, że Polacy taką grę stworzyli. Proste :)
Nie szczycę się tym, bo mnie tam nie było i nie znam nikogo kto tam był. Poza tym to nie Polacy wygrali Wojny Światowe tylko ludzie różnych narodowości.
Kwestia rodziny i kwestia Narodu, w którym na co dzień ludzie na siebie plują, obgadują, podkładają kłody pod nogi, zarabiają na cudzym nieszczęściu, okradają się i życzą innym porażek i tylko kiedy wygrają jakieś zawody to się razem cieszą, to coś zupełnie innego :) Moim zdaniem takie gadanie służy dowartościowaniu własnego ego, ktoś z Polski osiągnął sukces to ja się poszczycę tym przed Niemcami i zobaczą, że jestem lepszy, bo ktoś kogo nie znam i nie poznam, ale mówi w tym samym języku co ja zrobił coś fajnego xD Dla mnie to trochę głupie, ale każdy ma do tego prawo. Nie jestem złośliwy, tylko wygłaszam swój pogląd na ten temat i nie odbieraj tego jako atak, bo możesz mieć taki światopogląd jaki Ci się podoba i nic mi do tego.
P.S. To dzięki Wiedźminowi mam takie kosmopolityczne poglądy właśnie i naprawdę wiele wyniosłem z lektur Sapkowskiego :) Nie dzielę ludzi na Polaków, Rosjan, Anglików, Niemców itd tylko na dobrych, złych i neutralnych.
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
człowieku , Wiedźmina 3 robią z największym rozmachem i to największy team. Nie da się tego schrzanić bo CDPRojekt to nie EA dla której liczą się tylko zyski a nie gracz.
To jeszcze jest nie pewne teortetycznie 3 część ma być ostatnią ale ueśli będzie z tego hajs i keśli ludzie stwierdzą że im mało to być może 4 część wyjdzie
Jak wpiszesz sobie czy będzie wiedźmin 4 to powinno ci znaleźć stronę gdzie o tym piszą
Trójka ma być zakończeniem serii o Geralcie z Rivii, ale kolesie z CD Projekt mówili, że nie chcą się rozstawać ze światem wykreowanym przez A. Sapkowskiego i jeśli już to obstawiam, że kolejna gra będzie z zupełnie innym bohaterem...
Możliwe tylko z tego co wiem grafik odszedł i dlatego wiedźmin 4 będzie juź trochę inna co obawiam się że może wyjść na gorsze między innymi dlatego wiedźmin 3 wyjdzie w 2015 a nie w 2014
Wiedźmin III ma być ostatnim z Geraltem w roli głównej. Redzi powiedzieli że nie będzie to koniec gier w świecie wiedźmina
chyba ten temat można skasować, z gameplayów wynika, że trójeczka widać przebije dwójkę i jedynkę razem wzięte:)