Dopiero zaczynam grać w Wiedzmina 2 więc jeszcze nie mam za bardzo prawa go oceniać,ale powiem,że gra zaczyna mnie wciągać.Może nie jest tak zajebista jak 1,ale poczekamy zobaczymy.Ja niestety nie mam wersji kolekcjonerskiej tylko tą zwykłą,ale i tak jest gites.Postarali się panowie.Mapa oraz moneta bardzo fajne no i figurki też ciekawe.Fajny pomysł ze smokiem.Zobaczymy co będzie dalej.Jakie mieliście figurki,bo ja Jaskra i Geralta.Zastanawiam się czy są jeszcze inne?Byłem chyba pierwszy w Tesco,bo jak wparowałem to dopiero skończyli rozpakowywać.Pozdro.
gra jest wspaniała, ale za krótka... 15 h i po graniu :( ledwo co zacząłem a muszę już kończyć
To zajebiście dużo musiałeś robić misji pobocznych. Mi przejście gry zajęło 30 godzin, a i tak nie zrobiłem wszystkich.
WSZYSTKIE misje jakie były mozliwe do zrobienia, + cała fabułą zajęła mi 48 godzin ;/ krótko ;(
zależy jak się gra w grę ja jedynkę przechodziłem w ponad 100 h a beta testerzy w CDProjekt w 8 hehe
aczkolwiek TW2 jesk krótszy niestety
Przeszedłem grę wczoraj i zajeło mi to jakies 25h. Gra bardzo mi sie podobała jednak jestem bardzo rozczarowany zakonczeniem, a raczej jego brakiem.
Ja tak samo. Niby można drugi raz przejść, ale nie dobiję pewnie do 55h z Wiedźmina, Szkoda, bo gra miała trwać około 40h sam wątek główny, a misje poboczne miały wydłużać czas co najmniej dwukrotnie
Przeszedłem całego Wiedźmina ścieżką Vernona Roche i Iorvetha ;] Obie ścieżki są super, zajęło mi to od Poniedziałku 14:00 do Piątku około 7:00 ;]
Kolekcjonerkę miałem to zacząłem trochę wcześniej niż inni.
Grałem od 12:00 każdego dnia do 4:00 następnego dnia :D
az małymi przerwami :D zadna gra nie wciąga tak jak wiedźmin :D
o co chodzi z tymi ścieżkami? jeszcze nie zacząłem grać bo zbieram siły^^
i czy ktoś grał w to padem?!
podobno można!
ja próbowałem 2 Logitechy (z gałkami i bez) i nie mogłem przestawić klawiatury na żadnego z nich. mam jeszcze jakiś saitek z gałkami ale jak logitechów jakby nie widziało to wątpię by sajtek widziało^^
a podejrzewam, że na padziku by się fajnie grało:(
Każda decyzja zmienia dalszą część gry. Jednak najważniejsza, mająca największy wpływ jest wybór pod koniec I aktu pomiędzy Vernonem Rochem a Iorvethem. Od tego zależy czy w II akcie trafimy do jednej lokacji czy do drugiej
CDPR przesadził trochę mówiąc o dużej ilości godzin potrzebnej do przejścia gry.
Za pierwszym razem zajęło mi to ok. 50 godzin (wykonując wszystkie questy poboczne co się dało).
Za drugim było już krócej bo wiedziałem co i jak (czyli ok. 35 godzin).
Nie mniej dziękuję za to co osiągnął CDPR w przeciwieństwie do wielu gier RPG.
Dziękuje za możliwość stania się Geraltem a nie tylko sterowania nim :)