PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39004
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

dosyc latwa

ocenił(a) grę na 10

ta gra nie jest zbytnio trudna ale nie najlatwiejsza ja przeszedlem ja bez deda na normalu wiec taka sobie w trudnosci ale polecam bo dluga

jedyny minus to ciagle rozmowy ale gra zaje*****

użytkownik usunięty
kocisz

A ch*j mnie prędzej strzeli niż uwierzę że ani razu nie umarłeś!

@Footsoldier13 zgadzam się z tobą w 100% :D

ocenił(a) grę na 2
Gaweleek

Niektórzy to mają bajki nie wierze że przeszedł bez deda musiał by zawsze być przygotowany na walke a nawet czasem jak się przygotujesz to i tak łatwo paść 2-3 ciosy w plecy i ded

kocisz

"jedyny minus to ciagle rozmowy" hehe lol

ocenił(a) grę na 9
Psyhe

Na trybie nagła śmierć już tak łatwo nie jest uczucie zgonu w połowie gry bezcenne (k**wa mać - po postaci)

kocisz

Patch 1.3 z zeszłej środy obniżył poziom trudności. Jeszcze nie tak dawno to był cięższy kawałek chleba. Szkoda, że nie zostawili pierwotnego poziomu.

użytkownik usunięty
Galadh

yup....szkoda, ale nie ma co poprzedni poziom gry przed spaczowaniem był lepszy, teraz zacznę na trudnym....swoją drogą nawet nie wiedziałem że zmniejszyli poziom w patchu.
A i jeszcze f67... wyrazy współczucia.

użytkownik usunięty

A swoją drogą założyciel tematu chyba został zgaszony.

ocenił(a) grę na 10

ja nie jestem zgaszony a mowie prawde ta gra jest bardzo fajna ale za drugim razem bylo bez deda nie napisalem ze za 1 razem jak przechodzilem gre to nie padlem

użytkownik usunięty
kocisz

No tak, a to że odpisujesz dopiero po tym jak ktoś Ci zwrócił uwagę i próbujesz wybrnąć z tego głupstwa które napisałeś...koleś jesteś dla mnie żałosny.

użytkownik usunięty
kocisz

Jest takie powiedzenie - nie próbuj dyskutować z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem.Sayonara.