ta gra nie jest zbytnio trudna ale nie najlatwiejsza ja przeszedlem ja bez deda na normalu wiec taka sobie w trudnosci ale polecam bo dluga
jedyny minus to ciagle rozmowy ale gra zaje*****
Niektórzy to mają bajki nie wierze że przeszedł bez deda musiał by zawsze być przygotowany na walke a nawet czasem jak się przygotujesz to i tak łatwo paść 2-3 ciosy w plecy i ded
Na trybie nagła śmierć już tak łatwo nie jest uczucie zgonu w połowie gry bezcenne (k**wa mać - po postaci)
Patch 1.3 z zeszłej środy obniżył poziom trudności. Jeszcze nie tak dawno to był cięższy kawałek chleba. Szkoda, że nie zostawili pierwotnego poziomu.
yup....szkoda, ale nie ma co poprzedni poziom gry przed spaczowaniem był lepszy, teraz zacznę na trudnym....swoją drogą nawet nie wiedziałem że zmniejszyli poziom w patchu.
A i jeszcze f67... wyrazy współczucia.
ja nie jestem zgaszony a mowie prawde ta gra jest bardzo fajna ale za drugim razem bylo bez deda nie napisalem ze za 1 razem jak przechodzilem gre to nie padlem
No tak, a to że odpisujesz dopiero po tym jak ktoś Ci zwrócił uwagę i próbujesz wybrnąć z tego głupstwa które napisałeś...koleś jesteś dla mnie żałosny.