Następny trolowaty stwór ! "to cos","klasyczne walory piękna" heh... :/
Mafia jest świetną grą ale przyłażenie tu i robienie takich dziwnych porównań bez konkretnych argumentacji można sobie w d..e wsadzić !
No dobra, kazdy lubi co lubi. Ale nie moge sie nadziwic tej ocenie. Jak patrze przez ramie sioszczyczce grajacej w wiedzmina to dostaje stanow lekowych. Ta gra to jakies g. Jezu... Nie dziwie sie ze otwieracz wina skasowal swojemu rzekomemu synowi te gre. Taka np. mafia jest prawie jak dramat, a wiedzmin...
CO WY WIDZICIE W TAKICH GRACH? MAJA JAKIES PRZESLANIE?
Naprawdę jesteś czy udajesz takiego debila , sorry ale ręce opadają jak czytam takie rzeczy !
Słyszałeś kiedyś o takim gatunku gier jak RPG !?? Miliony ludzi grają w tego typu gry !
Jak tobie się to nie podoba to się nie interesuj ale fajnie by było jakbyś nie pierd..ił głupot na temat na który nie masz zielonego pojęcia !
Ludzie myślcie tymi muzgownicami trochę !
Jakim cudem można porównywać w tych samych kategoriach gry takie jak Wiedźmin 2 (RPG) i Mafia (gra akcji). Grałem i przeszedłem obie te gry. Skoro Ty tylko, jak sam piszesz, patrzysz jak gra w Wiedźmina siostra to co daje Ci prawo do oceniania go. Zagraj, a jak Ci nie odpowiada ten gatunek to po co w ogóle wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia? A gdyby RPG-i ogłupiały, jak twierdzisz, to zapewne nie potrafił bym teraz nawet włączyć komputera, o korzystaniu z Internetu i odpowiadaniu na na takie posty jak Twój nie wspominając, a na napisaniu magisterki skończywszy.
Chciałbym przypomnieć, że ranking na filmwebie nie odzwierciedla stricte "kultowości i zajebistości" gier - tylko w zasadzie ich popularności.
Oznacza to, że Mafia gra świetna i niezaprzeczalnie pionier gatunku podoba się większości graczom mniej niż Wiedźmin 2 - i nie ma po co się spinać.
Pamiętam jak kiedyś pierwszy raz wlazłem na filmweb i spojrzałem na ranking reżyserów, bądź kompozytorów ścieżek muzycznych. W żołądku mi się aż poprzewracało.
Jeśli szukasz bardziej kompetentnego zestawienia gier polecam metacritic