PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39004
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

pszepaszam za poprzednie bledy obiecuje ze naprawie

prosze o poprawki,propozycje i komentarze.Teraz dam sczegułowe opisy.

.odc.4
Po ucieczce z obozu Scoia'tel Geralt spotyka Jaskra Który wyruszył w droge do krasnulodzkiego miasta Verdil.Okazuje się ze został tam wysłany jako goniec z pewnymi informacjami.Wysłany zostal on przez Delga,krasnoluda kowala.Jaskier zgadza się mu pomoc po wysluchaniu układu pieniężnego pomiędzy nimi .Tymczasem Zoltan opuscza Geralta i Triss bo musi załatwic porachunki w pobliskim mieście.Chodzi o siłowanie na ręke i pokera.Pomiędzy Wiedzminem i czarodziejką wzasta przyjazń i uczucie.

odc.5

Zoltan po przybyciu na miejsce nie widzi juz wioski lecz spalone domy i powyżynanych wiesniakow . Na własną rękę postanawia sie dowiedzieć co się stalo.Geralt wraz z Triss jadą do Goldern na audiencje u króla Foltesta.Niestety w trakcie podroży w nocy ktoś płoszy ich konie przez co musza się udac do pobliskiego miasta w którym Geralt podobno niegdyś został zabity.Po przybyciu Wiedzmin niemoże wytrzymać stresu poprzez co przypadkowo zabija wieśniaka.

ocenił(a) grę na 8
retyk12

Odcinek 6: Geralt, nie mogąc znieść infantylności pomysłów oraz okrucieństwa autora nieustannie gwałcącego ortografię i interpunkcję, wyłupia sobie oczy i podcina żyły.

Przestań, błagam. Albo chociaż zacznij korzystać z autokorekty. A pomysły marne, bardzo marne.

Mlodzik91

to zapiski kolegi ja mu tylko daje na ocene bo sam nie umiem tego ocenic xd ( błedy to niemoja wina jak pisalem przedtem musialem przepisac to wlasnoręcznie i mogą zdażyć się błedy (A z pismem kolegi to napewno)

ocenił(a) grę na 8
retyk12

Tak więc on "pszepraszał"?
Słownik ma w domu każdy, ba nawet całkiem zaawansowany edytor tekstu, który podkreśla błędy.

użytkownik usunięty
retyk12

Twój kolega jest idiotą?

ocenił(a) grę na 8

nie większym niż retyk, który nie potrafi kontynuować poprzedniego wątku tylko zakłada wszędzie po 10 tematów. Nie wiem czy to jakaś nowa dewiacja seksualna? Im więcej tematów tym bardziej podniecony. Brakuje mi na tym forum moderatorów którzy wypieprzaliby w całości takie tematy : /

użytkownik usunięty
zonk_2

Mowa o mnie?
zonk, jeżeli chodzi Tobie o mój temat na temat kościoła to się nie bulwersuj, założę nowy tylko dopiero w następnym tygodniu, nie jestem osobą która cały czas siedzi na filmwebie i tylko pisze z niedorozwojami którzy dyskutują po kilka godzin, wiesz wyjdź na dwór a nie siedzisz tylko na kompie bo ja mam inne zajęcia oprócz wpatrywania się godzinami na monitor.
Więc tak na przyszłość to stul pysk i mnie nie obrażaj bo potrafię być nie miły.

użytkownik usunięty

kuźwa *w monitor

ocenił(a) grę na 8

hahaha, stary nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie, to było o retyku :) Ja na to forum wchodzę w przerwach w pracy, a że pracuję 8h to dosyć często tu zaglądam i często widuje posty tego dzieciaka.

użytkownik usunięty
zonk_2

Przepraszam, ale tak już mam osoby z którymi stykałem się na filmwebie raczej nie były nigdy pozytywnie nastawione, więc nauczyłem się że trzeba atakować zanim ktoś zaatakuje ciebie.
Jeszcze raz przepraszam, wygłupiłem się, niedokładnie przeczytałem.

ocenił(a) grę na 8

Ależ po co od razu uskuteczniać agresję. Wystarczy spokojna rzeczowa zjadliwość bez wycieczek osobistych ;).