Niestety czy to się komuś podoba czy nie konsole dyktują warunki i wszystko kręci się wokół nich.
Podziękujmy Sony i Microshitowi z najsłabszą generacje konsol w historii. Kolejna gra zmarnowana przez te żałosne konsole .Jak rzeczywiście W3 będzie wyglądał gorzej niż Wiedźmin 2 na PC przy wyższych wymaganiach to będzie niezły cyrk :)
niezły cyrk to dopiero przy następnej generacji będzie ,konsole maja pewna prawidłowość PS1 i 2 60 fps PS3,X360,PS4,XO 30 fps co będzie przy PS5 i kolejnym xboxie odpowiedź jest prosta 15 fps i 720p :D
Nie żartuj. Widziałeś gameplaye na youtubie z PS4? Witcher 3 wygląda świetnie. Założę się że na twoim PC nawet nie bedzie wyglądać tak jak na konsolach.
Widziałem i niczego szczególnego nie zauważyłem a w recenzjach mówią o rozczarowującej grafice .
"Założę się że na twoim PC nawet nie bedzie wyglądać tak jak na konsolach "
Oczywiście ,że nie .Taką grafikę to ja miałem na PC gdzieś w 2011 roku :)
Również widziałem gameplaye i także jestem zawiedziony. Nie tego się spodziewałem....
Ale Wy pierdoły gadacie ludzie. Za dużo się naoglądaliście jakiś pikselowych gameplayów z youtube. Gra wygląda bardzo ładnie na PS4. Jak już ludzie narzekają na tak dobra grafikę to już w ogole katastrofa, przestancie lepiej grac w gry bo za dużo w du**ach macie.
Nie narzekam po prostu gdyby to był PC EX tak jak Wiedźmin 2 to wyglądał by o niebo lepiej .Znowu konsole hamują rozwój gier
Z ust mi wyjąłeś,dość mam tego pier**** olenia wszem i wobec o jakości grafiki ,nie jakości, jej biedocie , czy czym tam;/
i oczywistej winie konsol w tym... A gdzie cholera gra jako całość, historia etc? i uśmiech z sukcesu naszym rodzimych twórców?
Ja nie wiem czy tą grafa się trzeba tak onanizować? żeby każdą duperele przenosić na malkontectwo i narzekanie?
Mam wrażenie że takie mądrale to tylko anonimowo w internecie chojraki, a w zaciszu domowym *upy na stołkach grzeją przechodząc grę...
Nie żeby coś, ale ten "artykuł" na pclabie nie opiera się o wypowiedź jednego z REDów, tylko jakiegoś podszywającego się pod nich bubka, co sami REDzi już sprostowali, a pclab zrobił taki tytuł, by sobie kliknięcia podbić. Więc spasujcie - fake.
Wygląda jak wygląda. Rozumiem przejmować się tym faktem, gdyby to był nowy Crysis, czy Battlefield, w których twórcy wysilają się, żeby nowe odsłony chodziły na zawsze ulepszonym silniku, a każda kolejna gra sama w sobie jest gorsza. To jest Wiedźmin - seria, w której każdy sequel jest lepszy i to nie z powodu grafiki :)
Ogólnie wszyscy mówią, że grafika zawsze musi być lepsza, bo wszystko rusza do przodu. A jeśli nie jest, to są narzekania, jak na okładkę książki, której zna się kilka pierwszych stron. Nie mówię tutaj akurat o Tobie, ale przypomniały mi się przy okazji narzekania na grafikę Inkwizycji na PS3. Nie wiem, tak trudno się cieszyć grą z grafiką gorszą od innej? Trudno, przynajmniej Ja nacieszę się większą ilością gier.