PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685065}
8,0 7,5 tys. ocen
8,0 10 1 7513
Wolfenstein: The New Order
powrót do forum gry Wolfenstein: The New Order

Nie ma co. W końcu wraca B.J Blazkowicz skopać dupska szwabom!

The_Fallen

Roboty naziści osadzeni w latach 60 i muzyka Handrixa.
Będzie epicko :D

novak90

O ile Hendrix w tym świecie jeszcze żyje. Niemcy podobno dorwali też Stany Zjednoczone.

The_Fallen

Poprzednia część to była jakaś żenada, liczę, że tym razem będzie coś lepszego...

WujekChu1ek

Przesadzasz i to masakrycznie. Poprzednia część była bardzo fajna, choć nie ustrzegła się masy wad.

The_Fallen

Wiesz ważne, że tobie się podobała, mi nie podeszła, tak jak nowy Duke Nukem...

WujekChu1ek

ja w nowego duk'a nie grałem...gierka pewnie spoko, ale domyslam ze zajebista to ona nie jest

The_Fallen

Baaaardzo słaba jak na ok 12 lat programowania:P:P:P Odradzam także Aliens Colonial Marines. Z tego co ostatnio grałem mogę ci polecić nowego Bioshocka, Tomb Raidera i Xcom enemy unknown.

WujekChu1ek

No i jeszcze ghotst recon future solider, ale tylko na konsole bo na PC jest kiepska optymalizacja...

WujekChu1ek

Ja prawie w to wszystko grałem ziomuś. Jestem na bierząco, choć uzupełniam.

The_Fallen

Też jestem na bieżąco ale życie jest za krótkie żeby wszystkie przejść... Kończę FC3 i zabiorę za Batmana Arkham Asylum albo Dishorored

WujekChu1ek

Ja tam mam dużo czasu, więc wszystko przechodze. No prawie, ale to co innego.

The_Fallen

Ja już odłożyłem pieniążki na tą grę. Zapowiada się wyśmienicie, legenda z dzieciństwa powraca:D

ruuit

U mnie nie z dzieciństwa, ale też uważam że gra to legenda. Nowa część powoduję u mnie dziwne drgania podłoża. JARAM SIĘ!