Nie znam twojego gustu, więc ciężko mi powiedzieć. Mym osobistym zdaniem jednak - tak. Mordowanie nazistów dawno nie było takie rozrywkowe, do tego ciekawe możliwości, takie jak spowalnianie czasu uciekawia rozrywkę.
Moim zdaniem gra jest strasznie niedoceniana.
Osobiście polecam. Szczególnie, że możesz ją teraz nabyć za 16 złotych w nowym numerze CD-Action.
Początek jest niezły, a miejscami nawet bardzo dobry, ale pod koniec jest kompletna rzeźnia, a punkty zapisu są rzadko i w bezsensownych miejscach i odechciało mi się grac.
moim zdaniem warto, choć moja ocena 5/10 o tym nie świadczy, ale naprawdę przyjemnie się gra, jest tam kilka dziwnych momentów np. niemiecki ruch oporu, czy coś w takiego :), ale ogólnie gra ma klimat;
pograłem w weekend, gra wymiata :) są przeróżne smaczki dla starszych fanów, teksty z megafonów przypominają pierwszy MoH, stereotypowi naziści ( Dont touch me you filthy American!), samo strzelanie jest miodne, sprawia przyjemność, podobał mi się szczegół, że jak przełączało się obraz z lunety na FP to był przez chwilę rozmyty :) muzyka trochę słaba, przydałaby się jakaś porządna nuta a jest tylko chyba w jednym momencie, gra na 8 h (na dwa wieczory)- grałem na najtrudniejszym, ostatni boss był dosyć ciężki, ale dałem radę, choć jak grałem za pierwszym razem to doprowadził mnie do takiej frustracji, że zmniejszyłem poziom trudności na najniższy :) 7-8/10