PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743720}
7,8 1,1 tys. ocen
7,8 10 1 1091
XCOM 2
powrót do forum gry XCOM 2

Grafika wydaje się bardzo sterylna, uboga. Trochę się tego obawiam.

ocenił(a) grę na 8
Piotrek4

Będzie spoko.

ocenił(a) grę na 7
Piotrek4

a czy podobnie nie było z poprzednim xcom'em ?

nadhard

Nie wiem, nie grałem. Jednak kilka zdjęć w terenie pokazało, że gra już taka sterylna nie jest.

ocenił(a) grę na 7
Piotrek4

Już za chwileczkę, już za momencik, zacznie się kręcić piątek... Bo to w najbliższy piątek wychodzi, prawda?

ocenił(a) grę na 8
per333

Jest juz. Ludzie narzekają na płynność w rozgrywce i duże spadki fps, na razie nie kupiec poczekam kilka dni.

ocenił(a) grę na 7
Maverick0069

Najlepiej na początek wyłączyć kamerę cinematic/action (te najazdy zza żołnierzy), ale faktycznie optymalizacja pozostawia trochę do życzenia.
Gra jest jednak lepsza od poprzedniczki, bardziej rozbudowana taktycznie. Nie jest to jakaś rewolucja, ale jednak krok we właściwą stronę.

per333

optymalizacja nie jest taka zła , zreszta gra nie ma jakis kosmicznych wymagan w stosunku do gier z tego, tudziez zeszlego roku. napewno jest lepiej postawiona niz batman arkham knight ktory na gtx 970 rwal co jest wogole nieporozumieniem.grywalnosc w xcomie jest bardzo duza , jesli ktos robi turowe gry.a sama grafika jest bardzo ladna wiele sie zmienilo w stosunku do enemy within.

ocenił(a) grę na 8
per333

Per333, jak jest z tworzeniem jednostek?
Ukończyłem wstęp, jestem w bazie, samouczek, awans jakiejś kobitki i pierwsza misja w której wyskakuje mi 4 żołnierzy którymi mam grać.....
Nie da się stworzyć własnych jednostek w wybranych klasach i od początku nimi grac i je rozwijać... Narzuconych jednostek też nie mogę edytować.....
Czy może to będzie się działo w późniejszym etapie gry??
Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 7
Maverick0069

To tylko początek, później będziesz miał wybór. Rozegraj jeszcze kilka misji i zorientujesz się z czym to się je.
Ja sam muszę się wstrzymać z zabawą, bo w tym tygodniu na nic nie mam czasu.