PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567829}

[REC] 4: Apokalipsa

[REC] 4: Apocalipsis
2014
4,6 15 tys. ocen
4,6 10 1 14852
3,8 10 krytyków
[REC] 4: Apokalipsa
powrót do forum filmu [REC] 4: Apokalipsa

I co jak oceniacie? Zastanawiam sie czy isc ale zdania sa podzielone. (MAM DYLEMAT!!!!!)
POMOCY!!!

ocenił(a) film na 10
mac_69

Ja polecam:)

paolokdvd123

Rownie dobry jak 1? ;)

ocenił(a) film na 10
mac_69

do 1 troszke mu brakuje ale jak na kontynuacje jest ok:) byłem wczoraj i nie żałuje:)

paolokdvd123

Ok dzieki. Napewno sie wybiore :D

mac_69

Jeśli lubisz motyw zombiaków to leć śmiało, ale jak dla mnie ten motyw to komedia nie horror.

ocenił(a) film na 2
mac_69

a ja nie polecam :) za wolno się rozkręca i wiele rzeczy było według mnie absurdalnych. Nie było niczego przerażającego. Tylko fragmenty z nagrań Angeli były w miarę straszne.

mac_69

masz 12 lat i pryszcze to idź, jeśli czasem używasz mózgu omijaj to cuchnące bagno szerokim łukiem.

mac_69

chujowy film i tyle w temacie

mac_69

Wiało nudą , mało zombie , mało zabijania zombie a więcej bezsensownego "latanie" po statku . Takie jest moje zdanie .

mac_69

Jak dla mnie warto :) Akcja się szybko rozkręca, z kamienicy trafiamy na statek i tu jest może z 13 min gadania, a potem sieczka. Zombie jest dużo, dużo zabijania, krwi. I nie latają bezsensownie po statku, tylko próbują z niego uciec ;) Jak dla mnie bardzo dobre zwieńczenie serii. To takie pomieszanie wszystkich 3 części.

mac_69

straszny? warto wydać kasę i iść do kina?

mrs robinson

Przeczytaj mój poprzedni komentarz i dodaj, że można z 3 razy podskoczyć :)

ocenił(a) film na 4
mrs robinson

Nie warto. Jeszcze ani razu nie poczułem zle wydanych pieniędzy na kino aż do wczoraj. Ten film nie jest ani trochę straszny. Sporo w nim akcji , ale zero napięcia i strachu. Już ciut lepsza jest " Diabelska Plansza Ouija " , którą też grają , bo potrafi zaskoczyć kilkoma niezłymi scenami rodem z klasycznego horroru , a tu w " REC 4 " poza strzelaniem i siekaniem zombie ( co już widziałem milion razy ) nie ma nic innego. Ogólnie oba te filmy jakoś szczególnie nie zachwycają , ale jako fan gatunku wybrałbym " Ouija ".

DarkAngel93

dziękuję,w takim razie zdecyduję się na ''Ouija'' :)

ocenił(a) film na 3
mrs robinson

z dwojga złego lepszy REC