https://www.youtube.com/watch?v=b2N_nqqyicg
Wychodzi na to, że Angela będzie dobra. Czy to znaczy, że wyjmą z niej to coś ?!
No ale wiesz, oni zabrali ją na ten statek w celu badań, to może zorientują się, że ma ogromnego robala w brzuchu ;-) Zastanawia mnie jedno, jak zaraza dostanie się na statek, no bo na pewno to nie Angela i pogryzła :)
"Rec 3" wyglądał mi na pastisz poprzednich części. O ile pierwszą część oglądnąłem z zaciekawieniem, bo była to swego rodzaju nowość, to reszta jest dla mnie badziewiem. Wczoraj miałem nieprzyjemność obejrzeć fragment "Rec 3" i płakałem ze śmiechu. Dawno nie widziałem większego idiotyzmu.
ja to się zastanawiam po co wogóle trójka była zrobiona, tzn może pod innym tytułem by sobie takie coś mogło wyjść, ale nie pod REC
Może i tak ale mi to zupełnie nie pasuje i kupy się nie trzyma
Jedynka na poważnie (w sensie horror po prostu), dójka na poważnie, trójka na śmiesznie i czwórka na poważnie (ma być), nie czaję
Również czuję, że film będzie kiepski. Na tym filmiku widać jak jeden z aktorów trzyma zakrwawiony silnik od motorówki - zapewne nią zabija....
No ja po 3 też mam dość negatywne nastawienie. Mnie też ciekawi po co twórcy w ogóle nazwali tę część Genesis skoro nic nie ma wspólnego z początkiem - nic nie wyjaśnia tylko taka rzeźnia na weselu... A odnośnie 4 nie wiem. Obejrzeć na pewno obejrzę, ale jak pisałem, już nie będę się tak jarał jak w przypadku 3, żeby nie doświadczyć takiego rozczarowania...
w 3 części źle wyjaśnili nazwę, też myślałem że to będzie początek a to się okazało że geneza to związane z biblią jest :o