PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567829}

[REC] 4: Apokalipsa

[REC] 4: Apocalipsis
2014
4,6 15 tys. ocen
4,6 10 1 14871
3,8 13 krytyków
[REC] 4: Apokalipsa
powrót do forum filmu [REC] 4: Apokalipsa

https://www.youtube.com/watch?v=b2N_nqqyicg
Wychodzi na to, że Angela będzie dobra. Czy to znaczy, że wyjmą z niej to coś ?!

ocenił(a) film na 6
_REC_

Ta... dobra. Tak samo jak do końcówki REC 2. ;-)

xKoweKx

Oglądałem kilka materiałów z planu i wygląda to obiecująco. Oby tego nie spartolili...

xKoweKx

No ale wiesz, oni zabrali ją na ten statek w celu badań, to może zorientują się, że ma ogromnego robala w brzuchu ;-) Zastanawia mnie jedno, jak zaraza dostanie się na statek, no bo na pewno to nie Angela i pogryzła :)

_REC_

"Rec 3" wyglądał mi na pastisz poprzednich części. O ile pierwszą część oglądnąłem z zaciekawieniem, bo była to swego rodzaju nowość, to reszta jest dla mnie badziewiem. Wczoraj miałem nieprzyjemność obejrzeć fragment "Rec 3" i płakałem ze śmiechu. Dawno nie widziałem większego idiotyzmu.

ocenił(a) film na 5
skalp_el

ja to się zastanawiam po co wogóle trójka była zrobiona, tzn może pod innym tytułem by sobie takie coś mogło wyjść, ale nie pod REC

ocenił(a) film na 5
Krzysiek6047

Mi się wydaje, że chcieli zrobić coś ala część 2 Martwego zła.

ocenił(a) film na 5
Musicxd

Może i tak ale mi to zupełnie nie pasuje i kupy się nie trzyma
Jedynka na poważnie (w sensie horror po prostu), dójka na poważnie, trójka na śmiesznie i czwórka na poważnie (ma być), nie czaję

ocenił(a) film na 6
_REC_

Hmmm... uczucia dosyć mieszane ale poczekajmy na resztę.

ocenił(a) film na 5
_REC_

Czuje, że będzie niezły crap.

Dasio

Również czuję, że film będzie kiepski. Na tym filmiku widać jak jeden z aktorów trzyma zakrwawiony silnik od motorówki - zapewne nią zabija....

ocenił(a) film na 4
wojciach

No ja po 3 też mam dość negatywne nastawienie. Mnie też ciekawi po co twórcy w ogóle nazwali tę część Genesis skoro nic nie ma wspólnego z początkiem - nic nie wyjaśnia tylko taka rzeźnia na weselu... A odnośnie 4 nie wiem. Obejrzeć na pewno obejrzę, ale jak pisałem, już nie będę się tak jarał jak w przypadku 3, żeby nie doświadczyć takiego rozczarowania...

Ghostetic

w 3 części źle wyjaśnili nazwę, też myślałem że to będzie początek a to się okazało że geneza to związane z biblią jest :o

ocenił(a) film na 7
_REC_

REC skończył się na 2giej części. Teraz oglądałem materiał z planu to też nie za ciekawie to wygląda.. Do kina na pewno nie pójdę. Zobaczyć pewnie zobaczę później.