Rec 1 i 2 byly bardzo udane 3 oceniam na 5/10. Bo to bylo ani straszne tylko zwykla komedia i tyle. I na 3 moim zdaniem seria powinna stanąć i już. Teraz 4 apokalipsa ???? Moim zdaniem będzie to nieodgrzany kotlet i tyle sądząc po opisie filmu i trailerze.
Co do opisu, to zapowiada się całkiem ciekawie. Zastanawiam się tylko skąd ty trailer wziąłeś... Jeżeli by nie było czwórki to nie dowiedzielibyśmy się co spotkało Angele i (co mniej ważne) całą resztę świata. Ja obejrzę czwórkę z przyjemnością jeśli tylko dadzą komuś kamerę do ręki, jeśli będzie strasznie, a nie obrzydliwie (jak w trójce) i jeśli będzie Angela ^_^.
To ja mam pytanie - 1. Ja a dlaczego ja wziąłem trailer i opis skoro ja sam byłem zdziwiony tym ?. 2. Przecież ta reporterka w 1 i 2 została wciągnięta przez zombiaka i zombiak dal robala do gęby :). Moim zdaniem - Hiszpanie (już tak na niby a nie na poważnie) zabili reporterkę bo wykryli że jest groźna i tyle.
No 3 to było jakieś tanie nie wiadomo co... raczej komiczne i oderwane od produkcji łączące sie z 1 i 2 tylko jednym jakimś bardzo nikłym wąteczkiem. Próba natrzepania kasiory na nazwie ;] Zarówno jedynka jak i dwójka przypadły mi do gustu :D a trójka jako komedia może być ;D
Do trójki lepiej podejść z dużym dystansem (inna wizja innego reżysera). Potraktujmy 4. część jako 3. Liczę na przyzwoity horror, wpisujący się w klimat 1. i 2. odsłony "Rec".
Oj żebyś się nie przejechał bracie bliźniaku.
Tylko pierwsza część jest na prawdę dobra. Ja tam już wolę oglądać coś takiego jak w 3, (czyli horror-komedie) niż zombie-diabełki i walecznych panów w sutannach. Ogólnie cała ta seria jedzie po równi pochyłej, więc po 4 nie spodziewam się nic, co będzie zasługiwać na ocenę powyżej 6.
Ja tam obejrzę ten film, ale nie dam za to ani grosika, oszukali mnie poprzednim dziadostwem i zmarnowałem 15 złotych, więc teraz mogą sobie pomarzyć i tak samo moim zdaniem powinni zrobić wszyscy inni.
Ten film nie powinien mieć ani jednej kontynuacji. 2 była zbędna, choć nawet ciekawa. 3 to osbny, swoją drogą zajebisty, film. Dopasować do tego 4 część tak, żeby to miało ręce i nogi... nie widzę szans. Ciekawe, czy będzie zamulanie dupy jak w 2, czy pięknie i zabwanie jak w 3...