Jestem fanem REC, ale za nic nie wiem o co będzie chodziło w 4. Widziałem różne filmy z planu i
nie wiem. Jakby ktoś mógł to niech mi poda:
1. Czy będzie to nagrywane tak jakby z normalnej kamery ?
2. Czy Angela będzie zarażona ?
3. Kiedy dokładna data premiery ?
Też miałem nie odpowiadać bo jest to bezsensowne ale już z grzeczności to zrobię. Przeglądasz czasami dokładnie stronę, a raczej, że tak to nazwę - profil danego filmu na filmwebie? Datę premiery masz podaną dokładnie tutaj na filmwebie, jeśli nadal nie wiesz gdzie, to wejdź tutaj http://www.filmweb.pl/film/%5BREC%5D+4%3A+Apocalypsis-2014-567829 , po prawej stronie od plakatu masz podany Gatunek, Produkcja, Premiera i Reżyseria. Mało tego, wspaniałomyślni ludzie odpowiedzialni za funkcjonowanie Filmwebu zaopatrzyli profile filmowe w pole o nazwie "OPIS" FILMU, który znajduję się nad tymi czterema podanymi przeze mnie pozycjami, również po prawej stronie od plakatu. Niestety opis jest skrócony więc aby przeczytać cały należy kliknąć opcję 'zobacz pełny opis'. Spekulować na temat punktu 1 raczej nie ma sensu. Przekonamy się gdy film wyjdzie. Moim zdaniem skoro jest to kontynuacja części 1 i 2 to powinni również kontynuować sposób kręcenia, a kamerzystą może być chociażby jeden z lekarzy lub inny dziennikarz.