Film byl fajny da sie obejzec i odprezyc, ale niestety widze ze sa tu pseudo kinomaniacy ktorzy tylko lubia krytykowac, acha i nie marnujcie czasu odpisujac mi tekstami ze sie nie znam na kinie itp, przykro mi ale tez tylko ogladam ambinte kino czyli Marlon Brando De Niro, Al Pacino, wszystkie wielkie produkcje z nimi znam i inne oscarowe film wiec prosze nie marnujcie czasu bo i tak to do mnie nie trafi, a co do Aeon Flux to czasem trzeba sie odprezyc i obejzec cos takiego, albo jakas komedie glupia bo ile mozna ogladac dziela na miare oscara...
No jasne koles ze sie nie znasz....film jest nudny akcja do bani a wszystko to robione na styl equlibrum widac ze zachwycasz sie byle czym ale byc moze masz poprostu taki gust ze kazdy chłam ci sie podoba.
Myślenie w stylu "macie inne zdanie ode mnie, więc się nie znacie!" Godne politowania, naprawde... Kazdy ma prawo do własnego zdania i to że czyjeś zdanie różni się od twojego nie oznacza że ten ktoś nie zna się na filmach. To się nazywa "gust" i kazdy ma prawo mić odmienny gust od twojego.