5,7 29 tys. ocen
5,7 10 1 28843
3,4 5 krytyków
Æon Flux
powrót do forum filmu Æon Flux

Film zapowiada się bardzo ciekawie. Interesujący pomysł, dobra obsada i obiecujący reżyser mlodego pokolenia.Ale po Pitofie też wiele oczekiwano...A co wyszło?Trudno to określić słowami. Tu sytuacja wygląda podobnie.Aktorka nagrodzona Oscarem, zagraniczny reżyser(tzn spoza USA) i duży budżet.Ja bym się jednak troszkę bal tego co moze powstać...

ocenił(a) film na 8
Rotting_Jack

Zwiastun prezentuje film z bardzo dobrym klimatem i świetnymi scenografiami. Jednak to narazie tylko zwiastun. Ale wydaje mi się, że bedzie dobrze!!

Kristofer

Porównywanie "Catwoman" jest trochę nietrafne, bo to różne filmy, a poza tym po zwiastunie filmu Pitofa już było wiadomo, że to klęska absolutna - a tutaj wszystko wygląda dość ciekawie. Zwłaszcza sceny akcji. Myślę, że może powstać ciekawy film s.f. - ja czekam niecierpliwie :)
Poza tym w jednym z wywiadów Theron wyrażała się dość entuzjastycznie o tym filmie, wiem, że to o niczym nie świadczy i aktor zrobi wszystko by rozreklamować nawet najgorszy film (dobrym przykładem może być tutaj wlasnie "Catwoman" - Berry tak wychwalała w różnych wywaidach, jaki to ten film wspanialy - a chyba wiedziala że to największy kicz roku, prawda?) - choć mi się wydaje, że Theron nie kłamała - a może dałem się oszukać? :P