PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803161}

Ładunek

Cargo
2017
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16158
5,7 28 krytyków
Ładunek
powrót do forum filmu Ładunek

..Tym co raz dobitniej okazuje się, że film jest o niczym. Fatalny, plastikowy Freeman, który męczy się wyjątkowo tą rolą. Generalnie strata czasu.

ocenił(a) film na 9
Bobby_G

Nie prawda. Nie zgodzę się z Tobą. Bardzo dobry film, który z setek oglądanych przeze mnie filmów o postapo wyróżnia się świeżością i zgoła innym podejściem do kwestii choroby i jej inkubacji.

ocenił(a) film na 5
Mistrzu-1

Na tym polega wolność i pluralizm, że mamy prawo do własnej oceny i absolutnie nie musimy doceniać tego samego.

ocenił(a) film na 9
Bobby_G

xDDD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Bokciu

E tam nie jest tak źle, pisiory i te nacjonalistyczne bydło udające patriotów, mają zazwyczaj zniewolone mózgi, normalnych ludzi nie ogranicza religijny bełkot, czy jakiaś tam propaganda partyjna.

ocenił(a) film na 9
Kowal08_filmweb

@Kowal08_filmweb wybacz zapytam: A czy Ty jesteś patriotą?

ocenił(a) film na 7
Mistrzu-1

A jaka jest definicja polskiego patriotyzmu? Jak taka jaką lansuje polski rząd, że bycie patriotą musi się równać z wiarą w jedną słuszną narrację jaką narzuca partia rządząca, a każdy innego zdania jest lewakiem, zdrajcą i obywatelem drugiego sortu, to nie wiem :))))))

ocenił(a) film na 3
Kowal08_filmweb

Zadano ci proste pytanie, a ty nie wiedzieć czemu, dorabiasz do niego ideologię polityczną. Definicja jest jedna i uniwersalna niezależnie od preferencji politycznych.

ocenił(a) film na 7
acidity

"A lewactwo twierdzi, że nie ma wolności w naszym kraju" zacznij najpierw od tego sloganu politycznego jak cię drażnią aluzje polityczne, a co do patriotyzmu, to można iść na łatwiznę, czyli założyć koszulkę żołnierzy wyklętych, maszerować pod hasłem "biała Europa" i krzycząc Polska dla Polaków. A właściwe co to jest te lewactwo, jakiś wróg wewnętrzny? Zresztą to nie dyskutuje na to forum.

ocenił(a) film na 3
Kowal08_filmweb

Ależ mnie nie drażnią aluzje polityczne. Wydawało mi się tylko, że na tak proste pytanie, powinna paść równie prosta odpowiedź. A zamiast tego, do pytania doprawiłeś ideologię i wygląda to tak, jakbyś się chciał z niego wykręcić. Nie prościej było odpisać "nie twoja sprawa?"
A lewactwo, to pieszczotliwa nazwa ludzi o lewicowych poglądach wywodzących się z komunizmu. Drugą stronę określa się równie pieszczotliwie: pisiory.

ocenił(a) film na 7
acidity

Połowa pisu to ludzie wywodzący się z komuny, na czele z komunistycznym prokuratorem Piotrowiczem, to też lewactwo? Idzie się w tym wszystkim pogubić, jedyne co jest jasne to to, że politycy mieszają nam w głowach:)))))). Co do odpowiedzi na twoje pytanie, czy jestem patriotą, moim zdaniem chcąc uczciwie odpowiedzieć, to wcale nie jest takie proste. Jestem pewny, że dewota w pierwszej ławie w kościele bez wahania odpowie, że jest patriotą na 110%, tak samo kodziarz na jakimś marszu, czy gimbus z avatarem biało-czerwonym w koszulce z symbolem Polski Walczącej. Powiedz mi kim jest patriota według ciebie, to odpowiem Ci uczciwie na to pytanie:)