PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 167 tys. ocen
7,4 10 1 167361
7,0 65 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

teraz ten film nabiera mocy!

ocenił(a) film na 9
dziaqa

Nic lepszego w świecie SW już nie powstanie.

ocenił(a) film na 10
dziaqa

zdecydowanie. wisienka na torcie, film nawet jest duuużo lepszy niż 2 sezon (więcej klimatu ze "starych"SW, piękne scenerie, bitwy, widać budżet ogromny i dopracowanie szczegółów), a że z Andorem już jesteśmy emocjonalnie związani, to się ogląda wspaniale. Tylko szkoda Cassiana...

ocenił(a) film na 9
dziaqa

No ba. Do dziś pamiętam wrażenie po obejrzeniu Rogue. I do dziś uważam, że to najlepszy film z uniwersum. Nawet mimo bezprzykładnej rzeźni bohaterów.

dziaqa

I prosze zobaczyć jak sie kreci finał serialu... bezprecedens w świecie filmu by najpierw nakręcić final serialu a później do niego caly serial. Po obejrzeniu serialu ten film jest jak miod na moje serce. Ostatnia scena poprostu pięknie wpisuje sie w cała historie Andora. Ależ oni to połączyli. Jestem zachwycony. Po seansie jeszcze na dokładkę po raz enty IV-VI I-III... kocham to Uniwersum.

ocenił(a) film na 6
dziaqa

Drugi sezon Andora to dla mnie arcydzieło. Wróciłem do Łotra i czar prysł. Szkoda bo liczyłem , że mi siądzie bardziej. Film jest strasznie infantylny, a Felicity Jones jako główna bohaterka jest absolutnie okropna.

Yanek107

Po czym sie wchodzi na profil takiej osoby, która oceniła przebudzenie mocy na 9, gdzie tam główna aktorka była jeszcze bardziej okropna w całej serii SW xDD