PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644817}

Łowca czarownic

The Last Witch Hunter
2015
6,2 66 tys. ocen
6,2 10 1 65558
3,9 16 krytyków
Łowca czarownic
powrót do forum filmu Łowca czarownic

Dno

ocenił(a) film na 1

Wiele filmów oglądałem,bardziej i mniej ambitnych,z pomysłem na scenariusz i kompletnie bez pomysłu,z lepszym i gorszym wykonaniem ale po wyjściu z kina,a właściwie już w trakcie seansu byłem pewien-gorszego filmu nie widziałem. Nie znajduje nic co zasługuje na wyróznienie.Chociaż jakby Chloe była bardziej urodziwa byłby jeden plus.
Jak będzie seans w TV na wszelki wypadek wyłączę telewizor żeby przypadkiem nie trafić na ten badziew skacząc po kanałach

ocenił(a) film na 3
dawidelana

Widziałam gorsze filmy ale fakt, badziewny, mdły. Wynudziłam sie na nim niesamowicie
bywam ambitna i zawsze filmy oglądam do konca, jednak moja ambicja w tej kwestii, prawie doprowadziła mnie do narkolepsji

ocenił(a) film na 4
dawidelana

Nic tu nie miało sensu...

ocenił(a) film na 7
christne1313

a co w filmie o czarownicach może mieć sens? :D

ocenił(a) film na 4
yeticzek

Haha

ocenił(a) film na 1
dawidelana

Zgadzam się, strasznie się męczyłem, ale poszedłem do kina aby się przekonać, że filmy z Vin Diesel są różne i jego gra nie jest pod to samo kopyto... I nic... Wiedziałem, że tak będzie.... Shit nie oglądać filmów z jego udziałem!

ocenił(a) film na 7
Peszulino

Jeśli widzę lubisz oglądać bułgarsko - rumuńskie dramaty którym wystawiasz 9, to po kiego grzyba chodzisz na fantasy do kina? Ja takie gówno jak Viktoria oceniłbym na 1 ale NIE OGLĄDAM !!! bo mnie to nie interesuje.

ocenił(a) film na 1
Noigel

A kto Ci powiedział. że nie lubię fantasy? Władca Pierścieni dostał ode mnie 10... Po prostu lubię dobry film a dla każdego dobry film tzn zupełnie coś innego. Viktorię zobacz koniecznie bo została nakręcona jednym ujęciem za trzecim podejściem. I tak to był rewelacyjny film bo sztuką jest taki nagrać.

ocenił(a) film na 7
dawidelana

Jeśli dla Ciebie ten film to dno to po jaką cholerę szedłeś na to do kina???? Przecież można go zobaczyć w necie bądź na DVD. Film mi się podobał lubię ten mroczny klimat i opowieści o czarownicach(ten film trzeba traktować jako opowieść). Nie zgadzam się z twoją i innymi (dyskutującymi) opiniami,że ten film to szmira i dno widziałam o niebo gorsze !!! Co do gry aktorskiej to Van D..zbytnio się nie popisał on jest w każdym filmie taki sam. Co do charakteryzacji czarownic to jestem zachwycona nimi ;) Są zrobione tak obrzydliwe,że aż brak mi słów.

olgaalex

Jak ja uwielbiam czytać posty takich ,,trolli'' albo ,,bezguście'',jak ty...bo jak inaczej skomentować,że na ostatnio ocenionych 50 filmów,AŻ 28!!! wystawiłaś ocenę 10,czyli ARCYDZIEŁO-L I T O Ś C I...

ocenił(a) film na 7
pawelk1504

Sorry czy ja też cię obraziłam w moim poprzednim poście chyba nie więc dlaczego nazwałeś mnie "trollem" czy "bezguściem". Co o mnie wiesz że tak piszesz? Nie znasz mnie i nie wiesz o mnie nic więc sobie NIE ŻYCZĘ żebyś mnie obrażał. To co ja oceniam to tylko i wyłącznie moja sprawa a nie takiego prostaka i prymitywa jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli masz coś z głową nie hallo to idź do dobrego psychiatry a nie wyżywasz się na innych.Jeśli film mi się podoba to daje taką a nie inną ocenę i tobie jak i innym g**no do tego.Odzywa się wielki krytyk filmowy ! i znawca kina ha ha ha.....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
olgaalex

Wasza krótka wymiana zdań, dostarczyła mi więcej rozrywki niż film - dziękuję.

ocenił(a) film na 5
zvier23

Tak się wyzywać od najgorszych z powodu jakiegoś filmu? Ludzie, po co się tak ciskać :) Przeproście się i wam się humor poprawi :)

ocenił(a) film na 7
pawelk1504

Kolejny niespełniony krytyk filmowy, któremu słoma wyszła z butów.
Ego, muszę przyznasz masz wysokie, ale iloraz inteligencji jakże niski.
O kulturze osobistej nie wspomnę, bo jej nie posiadasz.
Nazwałbym cię degeneratem ale tego nie zrobię.

Matvion

Człowieku po co się wtrącasz i mądrzysz,jak nie wiesz o co chodzi?-przeczytaj mój pierwszy post skierowany do tej osoby,gdzie zarzuciłem ,,trollowanie'' albo ,,bezguście'',bo trudno inaczej skomentować,że ta osoba na ostatnich 50 ocenionych filmów AŻ 28!!! wystawiła notę 10.Przeczytaj jej odpowiedz,gdzie wyzywa mnie od prostaków i prymitywów.Więc,jak rozmawiać z takim osobnikiem-TYLKO JEJ JĘZYKIEM.
Więc zanim wysuwasz jakieś śmieszne wnioski o ,,degeneracie'',to najpierw czytaj dokładnie posty,bo jak widzę ocenę ŁOWCY CZAROWNIC użytkownika olgaalex to stwierdzam,że mój post o ,,bezguściu'' albo ,,trollu'' trafił idealnie-DZIŚ TEN FILM MA JUŻ ZMIENIONĄ OCENĘ NA 7!!! CHOĆ KILKANAŚCIE GODZIN TEMU WIDNIAŁA,JAK WÓŁ OCENA 10!!!-jeśli uważasz,że to jest normalne zachowanie,to nie mamy o czym faktycznie dyskutować.

pawelk1504

Szukasz zwady - to zmień forum.
Tu wyrażamy subiektywne opinie i nic Ci do tego kto jak ocenia i co mu się podoba.
Nazywanie kogokolwiek "trollem", "bezguściem" itp. jest personalnym, chamskim atakiem za to, że śmiał wyrazić odmienną opinię niż Ty.
A to, że ktoś daje większość ocen wysokich lub b.wysokich lub przeciwnie nigdy nie daje więcej niż 5 (bo tacy również są na tym forum) jest nie twoją i nie moją sprawą.
Sam fakt, że już w pierwszej odpowiedzi na wpis olgaalex przejrzałeś profil forumowicza by się do czegoś "przyczepić" a nie próbowałeś odpowiadać na zarzuty lub poprzeć swoją opinię argumentami - świadczy o miałkości Twojego pierwszego wpisu.
A na koniec wszyscy się uśmiechnijcie bo czas szybko ucieka i szkoda marnować go na tak błahe spory.

ZibiZK

Następny mądraliński....
,,Sam fakt, że już w pierwszej odpowiedzi na wpis olgaalex przejrzałeś profil forumowicza by się do czegoś "przyczepić" a nie próbowałeś odpowiadać na zarzuty lub poprzeć swoją opinię argumentami''
Jak zobaczyłem 10 za ten gniot,to faktycznie zajrzałem na jej profil,ale tylko z powodu-czy to jakiś gimbusi hejt,czy coś innego i to jest jedyny powód.
A niby na jakie argumenty miałem dyskutować-,,charakteryzacji czarownic'',która zrobiona była komputerowo,czy może ,,Van D..zbytnio się nie popisał ''-hmmm....jeśli się nie popisał,to dlaczego temu filmowi dała wcześniej ocenę 10???
,,Nazywanie kogokolwiek "trollem", "bezguściem" itp. jest personalnym, chamskim atakiem za to, że śmiał wyrazić odmienną opinię niż Ty.''-dawanie co drugiemu filmowi oceny 10,czyli ARCYDZIEŁO,to nie ,,bezguście'' albo ,,trollowanie''?-obudz się chłopie,bo po moim ,,ataku'' raptem użytkownik zmienia ocenę z 10 na 7 co właśnie może tylko skwitować uśmiechem z jakim poważnym użytkownikiem próbowałem dyskutować....

pawelk1504

W zasadzie mniej więcej takiej odpowiedzi się od Ciebie spodziewałem :(

Pozdrawiam

pawelk1504

Do Pawelk1504---Dokładnie mam identyczne odczucia jak Ty. Oczy momentami krwawią od debilizmów jakie tutaj spotykam . Co jeden to mądrzejszy krytyk , popisują się przepisanymi naprędce " fachowymi zwrotami" których znaczenia kompletnie nie znają. Rozpier......mnie coś takiego . Całe kupy gówna filmowego przelewają się przez to forum a teksty typu ---cyt . Mi to sie najbardziej podobił ( PODOBIŁ !!!!!!) Kewin Bekon ----kon.cyt sprawiają że na pawia mnie zbiera. Cała kupa troli której wydaje się że "błysk" inteligentnego postu to przepustka do wielkiego świata redakcyjnych i dziennikarskich indywidualności....Chwilami ręce opadają i nie tylko .

Jaberwoocky1

Masz absolutną rację.Mnie najbardziej wkurzają osobnicy,którzy z różnych powodów zawyżają oceny produkcją psując mocno tym samym średnią filmu.Oczywiście można do mnie się przyczepić,że ,,niby'' zaniżam oceny,tylko prawda jest taka,że jestem mocno wymagającym widzem,a zwłaszcza do nowych produkcji,bo przy takiej technice do jakiej mają obecnie dostęp twórcy to trzeba wymagać filmów przez duże ,,F'',a nie filmów kręconych byle jak,bo moda na oglądanie wszystkiego co się nakręci to była w latach 90-tych za czasów vhs.
Co do ,,krytyków''-co ja mogę napisać mądrego,jak widzę,że szybko znajdują się OBROŃCY UCIŚNIONYCH.I tych osób kompletnie nie rozumiem,bo atakują mnie,który wytknął użytkownikowi ,,śmieszne'' zachowanie(28 na ostatnich 50 filmów ocenionych na 10 i zmianę oceny filmu ŁOWCA CZAROWNIC z 10 na 7 po moim komentarzu),a nie atakują tego użytkownika.Jeśli Ktoś mi na takie MOJE ARGUMENTY odpisuje,że ,,Nazywanie kogokolwiek "trollem", "bezguściem" itp. jest personalnym, chamskim atakiem'' albo ,,
Matvion w odpowiedzi na post: pawelk1504 | 15 minut temu
ocenił(a) ten film na: 7
Kolejny niespełniony krytyk filmowy, któremu słoma wyszła z butów.
Ego, muszę przyznasz masz wysokie, ale iloraz inteligencji jakże niski.
O kulturze osobistej nie wspomnę, bo jej nie posiadasz.
Nazwałbym cię degeneratem ale tego nie zrobię.''
TO NIE WIEM NAWET CO i W JAKI SPOSÓB ODPISAĆ-po prostu właśnie,jak napisałeś-ręce opadają...Pzdr.

pawelk1504

Najgorsze jest to-- że zlać tego nie można. Jak przejdziemy nad tym do porządku dziennego to w pewnej chwili utopimy się w morzu kretynizmów i bezdennej głupoty .Trzeba walczyć z tym gównem i piętnować na każdym kroku. Ja to robię!! Kosztuje mnie to co prawda sporo nerwów --ale przynajmniej mam spokojne sumienie że zrobiłem coś by walczyć z idiotami dla których internet to miejsce by popisywać się swoim IQ na poziomie wiadra zardzewiałych gwoździ . Trzymaj się .pozdr.

Jaberwoocky1

I znowu się zgadzam-dlatego,jak ,,trafiam'' przypadkiem takich osobników to nie chowam głowy w piasek tylko prowadzę konwersację.I na ogół po kilkukrotnej wymianie komentarzy-osobnik cichnie,jak mysz pod miotłą,bo każdy jego argument obalam...choć czasem stwierdzam,że szkoda mojego czasu,bo niektórzy nie są w stanie pewnego progu przeskoczyć,lub są niereformowalni....Trzymaj się....

ocenił(a) film na 7
pawelk1504

Z kilku pobieżnych Twoich wypowiedzi jesteś również bardzo skromną osobą, która umiejętnie maskuje swój wyrafinowanych gust oraz wielce wysublimowany smak 'filmowy'...
Marnujesz się tu bracie wśród plebsu... :/

no_wayy

,,Marnujesz się tu bracie wśród plebsu''
Mylisz pojęcia,bo ,,trolli'' na tym portalu są JESZCZE na szczęście tylko jednostki,choć rozmnażają się w zastraszającym tempie.
Z NORMALNYM użytkownikiem staram się rozmawiać na argumenty,ale wybacz,jak mogę to robić z osobą,która wystawia co drugiej pozycji notę 10,a po komentarzu krytycznym zmienia tak drastycznie ocenę z 10 na 7? I tylko wspomnę o jej obrońcach,których po prostu trudno zrozumieć,jeśli tak zaciekle bronią takiej osoby.

ocenił(a) film na 4
pawelk1504

Nie rozumiem, co cię obchodzi, kto i na ile ocenia filmy. Każdy robi co chce, i ty tego nie zmienisz. A zwracanie się do obcej osoby takimi słowami, jak ty to robisz, świadczy o braku umiejętności podejmowania sensownej dyskusji, oraz o braku umiejętności popierania swoich tez właściwymi dowodami. Zawsze tak było, że ten krzyczy najwięcej, co nie ma nic mądrego do powiedzenia. I nie sil się na obrażanie mnie. Mnie to wisi, co o mnie myślisz. A poza tym film był słaby, szkoda, bo pomysł był fajny.

katjo13

Hmmm... nazwanie kogoś ,,bezguście'' albo ,,troll'' to niby obraza takiej osoby???-jeśli po tych słowach osoba ta zmienia ocenę filmu z 10 na 7...ciekawa interpretacja...
A dyskusja z taką osobą na argumenty?-niby na jakie?-charakteryzacja czarownic co każdy wie była zrobiona komputerowo albo gra głównego bohatera-sama napisała-,,Co do gry aktorskiej to Van D..zbytnio się nie popisał on jest w każdym filmie taki sam''...a produkcja miała ocenę 10.
Sama/Sam piszesz,że film jest SŁABY,więc raczej z pytaniami to do użytkownika olgaalex co takiego widziała w tej produkcji,że najpierw potraktowała ją,jako ARCYDZIEŁO...
-,,Nie rozumiem, co cię obchodzi, kto i na ile ocenia filmy''-dlatego ten portal spada na psy,bo niektórzy dla jaj wystawiają oceny zawyżając średnią...
I swoje zdanie o tamtym użytkowniku podtrzymuję,bo dla mnie nie jest normalne,by oceniając ostatnich 50 produkcji ponad połowie z nich wystawić 10...ale pewnie nadal tego nie zrozumiesz...może przyjdzie taki dzień,że też Cię wkurzy jakieś ,,bezguście'',że nie wytrzymasz...

ocenił(a) film na 4
pawelk1504

"może przyjdzie taki dzień,że też Cię wkurzy jakieś ,,bezguście'',że nie wytrzymasz...". Nie wkurzy, szkoda mi na to czasu. Co mnie obchodzi, kto, co i na ile. Mnie obchodzi to, co mnie się podoba. A Filmweb służy tylko jako informacja o nowościach i wstępna selekcja.

ocenił(a) film na 1
pawelk1504

Kij ma dwa końce... Nie jest bez winy, skrytykowałem film a olgaalex od razu mnie hehe, inni czepiają się, że wolę np. "rumuńsko-bułgarskie" filmy, nie mając pojęcia, że są kinem ambitnym (w ogóle co to jest kino ambitne nie?) i zaatakują każdego, kto da temu filmowi niską ocenę... A powiem tak - walić tą ocenę, każdy ocenia pod siebie wg własnego uznania, natomiast drugą sprawą jest bezguście... Cóż nie każdy jest koneserem dobrego kina i wystawia takie oceny śmieciowym filmom bo nie ma pojęcia na czym polega dobry film... Jak się jest zamkniętym w małym pokoju bez drzwi, okien i widoku na horyzont i żyje się w małym pieprzonym kwadracie to uwierz nie wytłumaczysz takiej osobie... Najlepiej nie rozmawiać bo to wywołuje pseudo wojny ale wiem, że ciężko się powstrzymać w niektórych przypadkach.

Peszulino

Co do ,,bezguścia'',już nie chce mi się wypowiadać,bo szkoda czasu na takie przypadki,jak olgaalex.
Natomiast celnie poruszyłeś temat kina ambitnego-no niestety dla niektórych wszystko co amerykańskie jest najlepsze.A to jest nieprawda,bo sam jestem fanem kina skandynawskiego i koreańskiego(oczywiście nie wszystkich gatunków),ba nawet niektórych pozycji z Rosji,a które swoimi produkcjami biją na głowę te z Hollywood.
Co do ,,pseudo-wojny'' masz rację,ale może taki osobnik po krytycznym komentarzu cokolwiek zrozumie,a w tym przypadku można tak napisać,bo olgaalex zmieniła ocenę filmu z 10 na 7,więc można ogłosić małe zwycięstwo.A też następnym razem,gdy zamieści podobny gloryfikujący film komentarz,to zastanowi się nad użyciem konkretnych argumentów,a nie banałów.
Smutne tylko jest,że znaleźli się ,,obrońcy uciśnionej'',a czego do końca nie rozumiem...,ale co poradzić,jak jedni wolą zapach pomarańczy,a inni,jak im nogi śmierdzą...

ocenił(a) film na 1
olgaalex

Haha chodzę do kina bo to jest moje hobby i jak miałem się niby inaczej przekonać, że ten film to szmira? ;] Nostradamus nie jestem, więc w momencie, w którym ukazał się w kinie na niego poszedłem. I dla twoich informacji chodzę do kina bardzo często, minimum raz w tygodniu po to, bo to jest jedną z moich pasji i nigdy nie wiem czy dany film będzie czymś dobrym, genialnym, czy shitem. Dlatego chodzę do kina. Bynajmniej potrafię odróżnić dno od sztuki.

Peszulino

Peszulino - zgadzam się, że film fatalny. Ale w ostatnim zdaniu napisałeś, że nie potrafisz odróżnić dna od sztuki, więc tego to ja nie zrozumiałem...

ocenił(a) film na 1
DJAS_2

Przepraszam napisałem, że potrafię... Spoko ten film i tak pewnie zgarnie kilka statuetek nie martwcie się. Mi za to nie płacą. Są na Świecie "specjaliści" i oni wiedza co najlepsze. Ocena moja jest subiektywna i nie inna ale oceniam tak jak mi sumienie podpowiada ;]

dawidelana

Ja w ogóle nie wiem, kto prowadził casting. Chloe w ogóle mi nie pasowała, pomijając jej osobisty wdzięk, który pasował do dzikiej z gry o tron, tak tutaj w ogóle, Diesel, jako wikingopodobny wojownik też ni w d... ni w oko, Frodo w roli księdza - średnio o ile nie słabo. Generalnie role drugoplanowe dużo lepiej obsadzone niż główni aktorzy...

ocenił(a) film na 5
dawidelana

Z tą 1 to przesadziłeś. Znam dużo gorsze filmy. Mam im dawać -10? ;)

Film ogólnie mówiąc mocno średni. Da się obejrzeć ale przyjemności z tego oglądania jak na lekarstwo.

Powiedzcie mi co jest z tymi filmami fantazy, że one ogólnie są słabe? Książki są świetne a jak nakręcą już film to zazwyczaj jest słabo.

ocenił(a) film na 5
w_ig

zgadzam się z Twoją opinią. Ten film jest po prostu średni, ale na pewno nie jest to dno totalne. No i właśnie, temat filmow fantastycznych, które rzadko kiedy wychodzą dobre...

użytkownik usunięty
dawidelana

Jak mozna chodzic do kina na takie gnioty?

ocenił(a) film na 7
dawidelana

bez przesady, 1 serio? nie znalazles nic co zasluguje na wyroznienie i dlatego dajesz 1? za wyroznienie jakiegos elementu dlabys 2? fajna masz skala. Logicznie myslac to jak nic nie zasluguje na wyroznienie to jest przecietne. Jednym sie moze podobac innym nie, jedni wola ambitniejsze kino inni cenia cos innego ale 1? :) w mojej ocenie takie 1-eczki na filmwebie sa po prostu na pokaz :) Zeby bylo wiadomo ze mamy do czynienia z wysmienitym krytykiem kina.

ocenił(a) film na 5
kosa_kmtw

zgadzam się z Tobą w 100%. Krytykować kogoś bo daje jakiemuś filmowi 10 samemu dając 1 podczas kiedy film jest po prostu średni to jednak lekka paranoja. Ja już prędzej jestem w stanie zrozumieć ocenę 10 w tym wypadku niż 1. 10 może oznaczać np. że ktoś uwielbia fantastykę (czarownice szczególnie) a ma na tyle mała skalę porównawczą, że ten film na tle tych kilku innych tego typu, które widział wydał mu się wybitny. Może się zdarzyć. Ale 1 ? I stwierdzenie, że gorszego gniota nigdy się nie widziało? Toż to co drugi film w telewizji puszczany jest gorszy. A co do tego, że ktoś na 50 ostatnio ocenionych filmów co drugi ocenił na 10 to nic z tego konkretnego nie wynika. Może ktoś ocenia tylko te filmy, które mu się naprawdę spodobały albo z innych powodów zapadły w pamięć a nie wszystkie, które oglądał ? Ale to trzeba mieć przynajmniej minimum dobrej woli i pomyślunku żeby na to wpaść.

ocenił(a) film na 6
kosa_kmtw

Niektórzy celowo dają jedynkę żeby zwrócić na siebie uwagę co patrząc na ilość komentarzy mu się udało, jakiś zakompleksiony małolat się zawiódł, że źle wydał kieszonkowe i chciał się wyżalić. Film jest średni ale na pewno nie zasługuje na 1, przez takich ludzi średnia filmu jest celowo zaniżana i nie oddaje faktycznej oceny.

ocenił(a) film na 8
dawidelana

Naprawdę? Ani trochę? Michael Caine też nie? Zdjęcia też Ci się nie podobały? Muzyka? Nic? Nie wspominając o scenariuszu, który nie był taki zły, a nawet się z raz, czy dwa zaśmiałem z żartów... 1 jest dla gniotów. Totalnych. Nawet kino klasy Z miewa coś, co może mu podwyższyć ocenę na 2.

Pokusiłem się, coby spojrzeć na Twoje oceny filmów i widzę, że niewiele oglądasz odstresowywaczy, także może tu tkwi problem... Kolejna osoba, która wzięła się za gatunek filmu, za którym nie przepada... To jakbym ja się do dramatów obyczajowych, albo filmów kostiumowych zmuszał... NO BŁAGAM! Po co sami sobie marnujecie czas?

ocenił(a) film na 3
escariote

akurat w tym filmie rola Caine'a była żadna, więc nie ma czego oceniać. było go za mało, a jego postać niezbyt wyrazista.
jedyne, co im wyszło to żart z iPadem (; i charakteryzacja czarownic. moim zdaniem film byłby lepszy, gdyby cały rozgrywał się w czasach pokazanych na początku + więcej tych mrocznych scen z "wciąganiem" w tą mroczną rzeczywistość.

dawidelana

A ja dla odmiany o filmie :) Mi też się nie podobał, ani Vin ani ta jego dziewczyna nie pasowali tu kompletnie. Może film nie byłby taki zły gdyby była inna obsada. A Vin sztywny jak kołek, w każdym filmie gra tak samo. Nie polecam.

ocenił(a) film na 7
dawidelana

"Wiele filmów oglądałem,bardziej i mniej ambitnych,z pomysłem na scenariusz i kompletnie bez pomysłu,z lepszym i gorszym wykonaniem (...) -gorszego filmu nie widziałem". Biorąc pod uwagę ocenę filmu, która jest powyżej średniej muszę pogratulować takiego perfekcyjnego doboru filmów, że w życiu nie trafiłeś na gorszy mimo obejrzenia tak wielu. A Innymi słowy: bredzisz pan, może na oskara nie zasługuje, ale wystarczyło napisać, że żal kasy na bilet to kina ;)

ocenił(a) film na 9
dawidelana

to se palome oglądnij ,morze to ci się spodoba hehe

ocenił(a) film na 3
dawidelana

Polecam film siódmy syn. Moty w w sumie podobny a wykonanie jeszcze gorsze :) Ja dałem 4 bo w sumie na nic nie liczyłem I w związku z tym tylko troche sie zawiodłem. 1 bym nie dał w końcu są jhakieś efekty , jacyś aktorzy no I jest jakaś tam fabuła ( znowu 7th son sie klania - tam jest jeszcze bzdurniej) Zatem troche na wyrost ale 4 :)

ocenił(a) film na 10
dawidelana

Po treści komentarza widać że jednak widziałeś niewiele filmów .