PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1045}

Łowca jeleni

The Deer Hunter
1978
8,1 133 tys. ocen
8,1 10 1 132667
8,4 61 krytyków
Łowca jeleni
powrót do forum filmu Łowca jeleni

Gdzie

ocenił(a) film na 7

gdzie można ten film obejrzeć bo zależy mi żeby go obejrzeć a nigdzie niemoge go znalezć

użytkownik usunięty
lukasz121246

Jak by ci zależało, to byś podskoczył do jakiejś wypożyczalni i wydał te 5-6 zł i film byś obejrzał ;)

ocenił(a) film na 7

Zkabyś urwa mieszkał 50 km od miasta w której jest wypożyczalnia to byś tak nie piepszył ja tu napisałem do osób które podadzą mi link albo stronke z filmem a nie które będą mnie tu wkurzał

użytkownik usunięty
lukasz121246

Ok, ok... widzę, że tragedia.
I coś słabo u ciebie z pisaniem po polskiemu -ale to tak na marginesie-
Jeśli chodzi o film, to jest na ARESIE, jeśli masz taką możliwość ;)

lukasz121246

to kup przez neta. chociaż możesz pojechać, widziałem ten film ostatnio do kupienia za 5 zł, tak kretyni napędzają rynek.

ocenił(a) film na 8
lukasz121246

jak widzę takie tematy, to mnie zastanawia czy ludzie zamiast googla korzystają z taboretów? takie trudne wpisać tytuł filmu + słowo w wyszukwarce? i tu cię nawet naprowadzę, jeśliby tak się złożyło, że twoim zamiarem jest zakupienie filmu, to po tytule filmu powinieneś dopisać "cena". natomiast gdybyś chciał ściągnąć sobie nie płacąc,czyli ukraść, to już jest cięższa sprawa. mianowicie, musiałbyś się zdecydować jakim sposobem chcesz owy film pozyskać. jeśli przez torrenty, to po tytule piszesz "torrent", jeśli przez np rapidshare to samo rs starczy, podbnie z mu/fs/ft itp.
Ostrzegę cie jeszcze, że 90% serwisów torrentowych jest albo płatnych albo wymagających rejestracji, lub co gorsza, jedno i drugie, i musiałbyś się rozeznać w temacie. Choć to jest zapewne ponad twoje siły.

Droo

piratebay - i darmowe i bez rejestracji.

ocenił(a) film na 7
jgfgh

Dzięki

ocenił(a) film na 7
jgfgh

Tak się składa ze jestem zarejestrowany na torrent tylko tam niema tego filmu Pajacu

ocenił(a) film na 10
lukasz121246

Nie ma?. No ja znalazlem conajmniej 5 linków rożnego formatu...

ocenił(a) film na 7
BajduS

Na tnt znalezłeś Łowce jeleni z lektorem

ocenił(a) film na 8
lukasz121246

to że google nie kumasz jeszcze można przeboleć, ale nie potrafisz znaleźć odpowiedniego filmu na portalu, z którego korzystasz. to już jest deczko dziwne. są dwa torry z łowcą jeleni z lektorem, obydwa relatywnie świeże i działające z seedami i peerami. pomijając już fakt, że uważam oglądanie DH z lektorem za szczyt buracta, choć to już nie moja sprawa. nic to, próbuj do skutku; w końcu wpiszesz odpowiednią frazę i okaże się że znaleźć to czego szukasz było debilnie proste

lukasz121246

Hej, ja zawsze oglądam filmy na STREFA-FILMU. PL
Filmy są tam zawsze w najwyższej jakości, nie ma nagrywanych telefonem w kinie
Nigdy nie zawiodła mnie ta strona, także gorąco polecam :D
strefa-filmu. pl/lowca-jeleni