PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1045}

Łowca jeleni

The Deer Hunter
1978
8,1 133 tys. ocen
8,1 10 1 132667
8,4 61 krytyków
Łowca jeleni
powrót do forum filmu Łowca jeleni

Tytuł piosenki tego czegoś co leci tak "i love you babeeeeeee coś tam coś tam i need you babeee" :D:D:D

Angel_a

Też bym chciała wiedzieć:D:D:D:D:D:D:D piosenka jest świetna... szczególnie "w wykonaiu" zgrai z "Łowcy jeleni":D:D:D:D:D

Angel_a

UWAGA UWAGA!!! Jeśli ktoś jeszcze nie wie, jaki jest tytuł tej piosenki, to oto on: "Can't Take My Eyes Of You" =)

użytkownik usunięty
Angel_a

Neo, jestes kochana :D:D Dziaaaa :*:* Teraz se musze sciagnac tylko ;) Pozdrawiam

realka ;)

Znowu obejrzałam "Łowcę jeleni"... Nie wiem który to już raz, w całości trzeci, wiele razy wytrzymałam tylko do połowy i wychodziłam, bo generalnie nie nadaję się oglądania do takich filmów.
Prawdopodobnie w ogóle nigdy nie skusiłabym się na ten film, gdyby nie to, że Chris dostał Oscara za rolę Nicka - a nie obejrzeć oscarowej kreacji ukochanego aktora to tak trochę głupio.
Bilans: łezka poleciała mi tylko w jednym miejscu (czyli robię postępy), i to nie w najbardziej spodziewanym, kiedy Walken płacze, tylko wtedy jak zaczyna się śmiać tuż przed śmiecią, i mówi: "one shot".
I znowu przez dwa tygodnie będę śpiewać "Can't take my eyes off of you... para, para, pa pa parara..." :)