PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1045}

Łowca jeleni

The Deer Hunter
1978
8,1 133 tys. ocen
8,1 10 1 132674
8,4 61 krytyków
Łowca jeleni
powrót do forum filmu Łowca jeleni

Soundtrack!!

ocenił(a) film na 10

Kto ma caly Soundtrack!! tego filmu lub niektóre piosenki! Ma ktos moze stronke gdzie moglbym je sciagnoc lub cos:) Prosze o podpowiec. Tam są super utwóry ruskie które chce miec, ale w wykonaniu ich anie kogos innego:) np Katyusha albo Troika :) Plz

ocenił(a) film na 10
czester

ja mam :-)
motyw przewodni na gitarce

ocenił(a) film na 10
czester

Ja mam chyba cały procz jednego... Moge Ci wysłac meilem jak podasz:) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Ajcia

chester80@tenbit.pl

Prosze bardzo! :)

ocenił(a) film na 10
czester

hej hej Ajcia jesteś tam? Serio, zależy mi na muzie hehe:P

ocenił(a) film na 10
czester

Hej! Wysyłałm Ci, czyzby nie doszla? Sprobuję ponownie

Ajcia

a czy ja też mogę prosić?? oto mój mail herka312@interia.pl z góry dziękuję

ocenił(a) film na 10
herka312

Ajcia nie nie doszło jeszcze, może coś źle, wiesz co spróbuj na ten, bo tamten coś sie psuje może dlatego
szczur90@poczta.onet.pl

zresztą takie pliki to na maila dlugo idą to wiesz, a może masz stronke gdzie można by go ściągnąć ??

ocenił(a) film na 10
czester

stronki nie znam, bo sciagałam prze eMule... jesli ten adres nie szwankuje, to dojdzie, bo codziennie wysyłam dużo piosenek i dochodza, pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Ajcia

hej!! dostałam meila z informacja, ze Wasze konta są przepłnione i dlatego nie da sie dostarczyć wiadomości, zatem może usuniecie nadmiar meilów;-) bo jak to nie to, to już nie wiem jak to wysłać... pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Ajcia

dzięki Ajcia, teraz spróbuj, usunełem wiele niepodszebnych maili ;) chester80@tenbit.pl ;)

ocenił(a) film na 10
czester

Soundtrack jest w Amazon.com i mozna odsłuchac pliki.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
czester

A cały soundtrack, czyli wszystkie utwory, które leciały w trakcie filmu mozna zobaczyc na http://imdb.com/title/tt0077416/soundtrack [imdb.com/title/tt007741...]
-niestety przesłuchac nie można :o/ .