Film cienki, schematyczny. Mój pies by lepszy nakręcił. Po 15 minutach widz jest w stanie przwidzieć dalszy ciąg. Szkoda czasu na ten kicz. ŚREDNIAWE GÓWNO
OOO...to skoro po 15 minutach znałeś zakończenie to powinieneś iść do FBI ? Bystry jesteś. To jaka będzie następna pułapka - może już wiesz kiedy będzie 3 część ?A może ten film był zbyt inteligentny dla ciebie ? Może mniej schematyczny był Toksyczny mutant albo Szybcy i Wściekli ? Gratuluję psa, ale nie ty go raczej tresowałeś. Twoje zażuty wobec filmu są nie uzasadnione. W sumie zgadza się jakieś 0%.
Fakt że w filmie były nielogiczne sytuacje ale nie ma filmu bez błędu. Nawet Pulp Fiction owe posiadało. IMHO film bardzo ciekawy, mimo tych kilku nielogicznych motywów. Val wiedział że będzie dobrze wyglądał jako kukiełka. A szkoda gadać... Jest tyle głupich filmów a ktoś musiał przczepić się do całkiem przyjemnego filmu.
zgadzam się z Tobą ... niektórzy nie za bardzo wiedzą co piszą :) albo oglądaja film z nastawieniem, że bedzie on do bani i wogule...tylko po co to robią??
Sluchaj no Ty macku piczku,wiesz,nie wszyscy ogladali ten film,i czytaja komentarze po to aby sie dowiedziec czy warto film zobaczyc czy nie,a napewno nie po to by poznac fabule (ewentualnie zakonczeni) wiec badz tak dobry i wyrazaj swoje emocje mniej dokladnie,ok? Dziekuje
Ja również sie przyłączam do postu powyżej...Jak Twój pies będzie miał dobry scenariusz to zadzwonię do Vala i może zagra..Pozdrawiam:)
mam dla Ciebie propzycję, obejrzyj ten film jeszcze raz to może zmienisz zdanie na ten temat, bo jak dla mnie to jest całkiem niezły. Przyłączam się do opinii że fabułę filmu każdy powinien zostawić dla siebie.
hmm, no ja niestety zgadzam się, że film banalny, że zakończenie przewisywalne...zawiedziona jestem, bo nie spodziewałam, że będzie to film o braku zaufania wśród ludzi, którzy przede wszystkim powinni być zespołem a nie się oskarżać. Jacyś tacy niezrównoważeni Ci kryminolodzy, nawet jako kandydaci.
No fakt film ma troche nielogicznych błędów, i z tą końcówką też prawda - dało sie przewidzeć... ale nie zmienia to faktu że film jest świetny i godny polecenia. I też bym chciał zobaczyć dzieło twojego psa.
Mój pies nie ma czasu na takie pierdoły. Teraz kręci DRUGĄ część Ronina. Na pewno zakończenie filmu nie będzie można odgadnąć po 15 minutach oglądania
łał... chyba niedługo bedziemy mieli film wybitnego rezysera Psa MaćkuPicku. ciekawe jaka nazwa? Haukillers? Szczekmurderers? Budohunters? a może Kundel Terrifying? dawaj psa śmiało do przemysłu!!!czekam na film!!!!to bedzie WIELKIE czy ŚREDNIAWE G? to z pewnoscią będzie film o masakrze w wieeelkiej psiej budzie a zabojca bedzie kot! brawa dal twojej wypowiedzi!!!(bezsensu)