PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9925}
6,7 6,0 tys. ocen
6,7 10 1 5984
Śledztwo nad przepaścią
powrót do forum filmu Śledztwo nad przepaścią

Dlaczego na plakacie filmy nie ma Jareda Leto? ;>

ocenił(a) film na 7
Ieroinaxd

Dobre pytanie ... Też się nad tym zastanawiam ;) W końcu to jeden z głównych aktorów. Pozdroo

deyanira

a kto powiedział że musi się on znaleźć na plakacie? Jestem wielkim fanem Jareda ze strony muzycznej jak i aktorskiej ale zachowujecie się jak nastolatki sikające na widok "dżaruuuuśiiiiia".

ocenił(a) film na 5
Keysee

dobre podejście :]
zgadzam się... 2 pierwsze wypowiedzi mnie zaskoczyły, ale zobaczyłam twój awatar i zastanawiam się, co takiego napisałeś.
:) to jest Fan. Pozdrawiam.

Keysee

No i wzbudziłeś szacun nastolatki, =)
Masz moc godną X-mena.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Keysee

Wow facet który lubi jareda szacun :) no ale widzisz wiekszosc fanek jara sie tylko jego wyglądem :/ ja nie mowie ze on jest brzydki no ale czasami niektorzy przesadzają :)

ocenił(a) film na 5
Ieroinaxd

może dlatego, że w 1997 jared był zwykłym szczylem, którego nikt nie znał, za to glover i quaid to wtedy b. duże nazwiska
pozdro.

profix

Dokładnie. Poza tym aktor z niego słaby. Wytrzeszczem oczu pokazuje wszystkie emocje.

jgfgh

Ale oczy to ma ładne ;) a tak serio to on zawsze gra jakiegos popapranca:byl psychopata, erotoman, cpun cos jeszcze pominelam??? Ale niektore inne filmy sa fajne :)

Jago98

Mi się nie podobają. Wolę facetów a jared to ni baba ni facet...Chyba sobie te rzęski maluje. Nie rozumiem też po co piszesz o jego innych rolach w tym temacie, o ile się orientuję to ma on swoją stronę na filmwebie i tam możesz dyskutować o jego żałosnych rolach.

jgfgh

-.- co tak ostro od razu??? ja rozumiem że możesz go nie lubić ale nie musisz na mnie naskakiwać -.-

Jago98

Nie naskakuję, tylko uświadamiam. Po co tyle offtopów? To temat dotyczącu filmu a nie tego, czy podobają Ci się oczy jakiegoś aktorzyny czy nie. Przestań więc już z łaski swojej a jeśli jesteś tak bardzo spragniona rozmów na jego temat to wejdź tu: http://www.filmweb.pl/person/Jared+Leto-2803

jgfgh

sory za wyrażanie mojego własnego zdania -.-