Po obejrzeniu zwiastunu postanowiłem pobrać ten film.I wiecie co powiem że ten film zasługuje na
większą ocenę według mnie 7/10,dlaczego 7/10 ponieważ momentami był taki straszny że spadłem
z fotela.Klimat zajebisty.I ten max psychologiczny facet.I jednego nie rozumiem czemu dał się zabić
ewidentnie typ był psychopatą szukających mocnych wrażeń. w trakcie filmu, prowadząc swoją grę, ryzykował przecież wielokrotnie - dał się potrącić, kazał przyspieszać głównego bohaterowi wiedząc, że raczej nie wyjdzie cało jeśli się rozbiją, w scenie walki błotnej dał przeciwnikowi do ręki rozbitą butelkę. na tym polegała gra, która tak go podniecała - szukał kogoś równie twardego i mocnego jak on sam
Ale nie oceniłeś filmu :(
Ale zgadzam się z Tobą. Świetny film, trzymajacy w napieciu do końca. Klimatyczny
Raczej nie dał się potrącić. Liczył na to, że w ostatniej chwili skręci i sama się zabije. Ale się przeliczył tym razem. :)
Też się zastanawiałem nad samą końcówką i powiem szczerze że ciężko powiedzieć bo może i chciał rzeczywiście w ostatniej chwili odskoczyć myśląc że ona skręci i się zabije, ale może poprostu chciał skończyć ze sobą, może było mu wszystko jedno bo tak był ześwirowany... i raczej tą drugą wersję brał bym jako bardziej prawdopodobną bo nawet może świadczyć o tym ta jego mina z uśmiechem i przymykające się błogo oczy jak ona była już samochodem coraz bliżej, wiedział że w niego stuknie z zemsty i stąd ta mina świadomość... No tak myślę ale tego mimo wszystko nie wiemy i się nie dowiemy :-)
Pełna zgoda że ta ocena to zdecydowanie za mało dla tego filmu, wiadomo że gusta są różne, każdy ma prawo ocenić po swojemu, ale mimo wsio ten film na oceny jedynki nie zasługuje, rozumieć można że komuś się nie spodobał, bądź nie budził aż takiej grozy, a może był nudnawy, choć dziwnym by było żeby się aż tak nudzić na tym filmie, ale ok, nawet gdyby to i tak bez przesadyzmu, na takie oceny nie zasługuje ten film absolutnie. Ale cóż walą ludzie czasem tymi jedynkami albo bez zastanowienia i bez opamiętania tylko dlatego że nie w ich guście, albo trochę nudnawy i nie ich tematyka i nie potrzymał ich w napięciu tak jak by chcieli... no i mamy potem taką średnią a nie inną, ale wiadomo że nie zawsze się warto tym kierować.