Ślub po polsku

Polish Wedding
1998
5,1 840  ocen
5,1 10 1 840
Ślub po polsku
powrót do forum filmu Ślub po polsku

okropny!!

ocenił(a) film na 2

lubię Claire Danes, ale ten film był okropny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedyną rozrywką Polki jest kiszenie ogórów :/ a jak polce spodoba się chłopak to idzie znim do łóżka, żeby złapać go na dziecko?! Do tego ten film nie jest śmieszny! jedyna scena która mnie rozbawiła to jak ojciec, córka i syn palą pokryjomu papierosa... ale reszta to jest wielki shit!!!

Maniaska

No nie, Polki nie idą do łóżka z nikim innym poza mężem i nie robią tego przed ślubem i nigdy, ale to przenigdy żadna Polka nie złapała nikogo na dziecko.

ocenił(a) film na 2
soplic68

tak, ale nie tylko Polki tak robią. a film pokazuje jakby Polki i w ogóle Polacy postępowali tylko w taki beznadziejny sposób. porównaj sobie ten film z moim wielkim gerckim weselem - który też jest stereotypowy, ale bardzo ciepły. a "polskie wesele" na prawdę nie ma w sobie nic ciekawego.

ocenił(a) film na 2
soplic68

a i jeszcze jedno. film nie podobał mi się nie tylko dla tego, że pokazuje Polaków jak stado debili. Był jak dla mnie głupi, pusty, nie śmieszny, nie ciekawy... no po prostu nie dostrzegłam w nim nic dobrego.

użytkownik usunięty
Maniaska

są filmy które wyśmiewają nasze narodowe wady, ale przynajmniej robią to z klasą i z sensem. Wystarczy choćby "Sprawa się rypła" albo "Wesele" czy "Szczęśliwego nowego jorku". A tutaj mamy bzdet na bzdecie.

użytkownik usunięty
Maniaska

zważ na to, że "greckie wesele" robiła Greczynka, a tutaj jesli w ogóle byli jacyś Polacy to chyba tylko w cateringu:P