Co za tandetny badziew z Sandra Bullock. Czy ona zawsze musi miec ten sam wyraz twarzy w kazdym filmie, bez
wzgledu na postać? Nie trzyma w napieciu, jest nudny, mało wciągający, a już napewno sama postac Sandry jako
detektywa który rozwiązuje zagadkę - porażka. Np daje się wystraszyć chłopakowi z liceum, jest taka scena jak ona
siedzi w samochodzie, podchodzi młody Gossling, który gra chłopaka z liceum i nachyla się nad drzwiami i chce
wycjągnąć aparat który leży na siedzeniu pasażera, a Sandra nie jest w stanie go skopać jak wyjdzie z auta, tylko co
robi? Zaczyna płakać. Tak detektyw który rozwiazuje zagadki zaczyna plakac bo licealista ją przestraszył. Co za dno.
Oczekuje ze postac detektywa jest wiarygodna i silna,jak są łzy to napewno nie w takich sytuacjach. Odradzam ten
film, strata czasu. Nie wiem jakim prawem na filmwebie ten film ma gatunek tez thriller.
Django
Prawo zemsty (2009)
Lęk pierwotny (1996)
Milczenie owiec (1991) i pozostałe części Hannibala
Siedem (1995)
Tożsamość Bourna i pozostałe części jego przygód
Anonimus (2011)
Wyspa tajemnic (2010)
Autor widmo (2010)
Uprowadzona (2008) , cz. 2 też oglądałam
Kod da Vinci (2006)
Połączenie (2013)
Tożsamość (2011)
Dla niej wszystko (2010)
Labirynt (2013)
Pozdrowienia z Paryża (2010)
Salt (2010)
Słaby punkt (2007)
Złodziej życia (2004)
Życie za życie (2003)
John Q. (2002)
Nagi instynkt (1992) -niezłe niezłe, do dziś nie wiem czy zabijała czy nie
Przebudzenie (2007)
Potęga strachu (2006)
Safe House (2012)
Tożsamość (2003)
El cuerpo
Podziemny krąg
Incepcja
The Call (2013)
Jak oglądałem tą scenę to nie wierzyłem że to się dzieje naprawdę. Ten kto to wymyślił był pewnie pod wpływem środków odurzających ale że podczas kręcenia nikt nie zaprotestował "Hej zróbmy to może inaczej"? To jest chyba najgorsza scena w historii kryminałów. Niestety takich absurdów jest w tym filmie więcej jak choćby kwestia że dwaj geniusze zbrodni dają się przesłuchać przez śledczych bez obecności adwokata i że wogóle współpracują z policją w jakikolwiek sposób działając tym samym na swoją szkodę.