nie trawie jej aktorstwa nie lubie jej twarzy, nie macie czasem takiego wrazenia ze jeden
maly szczegol moze zepsuc ogolne wrazenie? Chodzi mi jak kots osobiscie odbiera film,
nie jest to żadna wrzuta tylko własna opinia, nie mowie tez ze film jest genialny czy łotewer,
ale bylby zdecydowanie lepszy gdyby na jej miejscu znalazła by się np Hilary Swank? W
sumie nawet Bozena Dyszel lepiej by dala rade
Ja osobiście uważam , że Sandra Bullock świetnie wpasowała się w rolę. To prawdziwe odświeżenie po wszystkich komediach romantycznych z jej udziałem. Pozdrawiam serdecznie!!
Mysle ze sie nie znasz na prawdziwym kinie i masz pewnie z 13 lat wiec sory ale Twoj glos i tak nie ma tu wiekszego znaczenia
A ja uważam że jesteś po prostu zazdrosny o talent, urodę, klasę i sławę Sandry. Twoje argumenty są nacechowane nienawiścią i przemawia przez Ciebie szatan.
Super Karolek wiele miesiacy myslalem o tym i uwazam ze znasz se na filmach i jestes bardo mądra takze przepraszam smierdzi mi z buzi i jestem brzydki
Miałem takie samo wrażenie po seansie. Młodzi "bohaterowie" i detektyw grany przez Phoenixa - bardzo dobre role, Bullock poniżej oczekiwań.
Racja, czuję niedosyt po tym filmie a Bullock mu zdecydowanie nie pomogła. Bardzo kiepska rola.
Dokladnie, buldog zepsula film. Miala grac twardzielke, hiene, jak ją niby okreslano, ale nic w niej nie bylo twardego. Nie potrafila zagrac prawdziwej zdziry, co klocilo sie z jej rolą
Hmm moze ma po prostu przesłodzony wizerunek. Moze nie ma talentu by wyjsc z szuflandki slodkiej i cieplej kobiety z filmow romantycznych. Bynajmniej nie pasowala tu
ja na szczęście nie oglądałem z nią zbyt dużo romansideł, wiec nie mam spaczonego wizerunku. to może n ie była rola dla kobiety, facet by tak nie irytował
Dlaczego facet by nie irytował, a kobieta już tak? Pomijając już fakt, że jakby to był facet, pewne wątki nie miałyby sensu - pomysł z upartą panią policjantką jest dużo ciekawszy. Niestety, twórcy zmarnowali cały potencjał - zamiast prawdziwej żylety, "hieny", stworzyli wrażliwą i bezbronną babeczkę, która drży z przerażenia przed szczawikiem z rozbuchanymi popędami. Cóż, jest to rola idealna dla Sandry Bullock, ale do tego typu filmu absolutnie nietrafiona.