Tym razem po długiej przerwie w emisji filmów tego typu Puls serwuje nam podwójną dawkę katastroficznych katastrofiaków.. Pierwszą z propozycji jest "Śnieżny armageddon" z tajemniczą szklaną kulką, którego tytuł może brzmieć znajomo dla wszystkich fanów Pingwinów z Madagaskaru. Parafrazując wypowiedź z rzeczonego serialu - jeśli jesteś na zewnątrz, to prędko wracaj do wewnątrz, a jeśli jesteś wewnątrz, to zasiadaj przed telewizorem i dołączaj do wspólnego seansu :D Emisja w najbliższy poniedziałek, 17.02 o 20:00 w Pulsie.
Dobry wieczór. Robiłem pizze i się spóźniłem. Co straciłem istotnego ? Wiem że znaleźli jakąś kule z odwzorowanym miastem.
Pozwolę sobie zacytować kolegę:
"Rodzinka dostała tajemniczą kulę taką wiesz szklaną co jak potrząśniesz to w środku sypie śnieg, i w tej kuli jest miniaturka ich miasta. Dzieciak przekręcił kluczyk od spodu kuli i w tej makiecie pękła ziemia w mieście a potem to samo stało się w rzeczywistości!!! I choinka się wywaliła i zabiło pana!
WIEJE KINGIEM!"
Pizza? Yummy! A z czym?? Smacznego!
Dzień dobry! dopiero przybyłam... czy jest ktoś chętny żeby dać mi krótkie streszczenie o co chodzi?
to jest katastrofik??? o Boże... żeby tylko nie był nudny...
jak tm póki co, da sie oglądac???
Rodzinka dostała tajemniczą kulę taką wiesz szklaną co jak potrząśniesz to w środku sypie śnieg, i w tej kuli jest miniaturka ich miasta. Dzieciak przekręcił kluczyk od spodu kuli i w tej makiecie pękła ziemia w mieście a potem to samo stało się w rzeczywistości!!! I choinka się wywaliła i zabiło pana!
WIEJE KINGIEM!
Zawsze doceniam katastrofiaki które mają powyżej 10 osób w obsadzie :D A nie że niby miasteczko ale mieszka w nim jedna rodzina i ewentualnie jakiś szeryf xD
Po reklamie matka z córką leciały helikopterem żeby zawieźć chłopaków na górę na stok snowboardowy. W mieście odkryli że zegar pozbawiony mechanizmu zaczął chodzić. Potem przyszła burza i zaczęła walić rozpryskowymi kulami gradu, strąciła helikopter, napadła na miasto i na chłopaków w górach.
Czy ja dobrze słyszałem tekst : "Nie ruszaj, tylko opony chronią autobus przed uziemieniem!"
"Tylko gumowe opony chronią autobus przed uziemieniem?"
A to nie uziemienie chroni przed porażeniem? xD
ej bo już zgłupiałam... ale chyba guma nie przewodzi prądu tak? nie rozumiem tego hasełka... ;/ chyba mi sie zwoje zawiesiły :D