Tym razem po długiej przerwie w emisji filmów tego typu Puls serwuje nam podwójną dawkę katastroficznych katastrofiaków.. Pierwszą z propozycji jest "Śnieżny armageddon" z tajemniczą szklaną kulką, którego tytuł może brzmieć znajomo dla wszystkich fanów Pingwinów z Madagaskaru. Parafrazując wypowiedź z rzeczonego serialu - jeśli jesteś na zewnątrz, to prędko wracaj do wewnątrz, a jeśli jesteś wewnątrz, to zasiadaj przed telewizorem i dołączaj do wspólnego seansu :D Emisja w najbliższy poniedziałek, 17.02 o 20:00 w Pulsie.
Nie błagam tylko nie to właśnie wyobraziłem sobie walke wielkich majestatycznych orłów majarów z LOTRa z tymi papierowymi z birdemic
o tak... ogląda ktoś kolejny film? jk tam to j ide walnac setkę do kuchni i robic sobie drinka, na trzezwo tego nie wezme... 2 katastrofiki... może mój Boże, cożeśmi uczynił...
Hahahahaha! Ja z nerwów na tym filmie zjadłam całą milkę truskawkową! :-D Na więcej nie mogę sobie pozwolić więc chyba muszę iść spać:-)
Moja ocena to 4 za:
- nie monotonne katastrofy
- motyw z kulką
- klimat małego miasteczka
- PIESIA!
<MANIPUUULUUUU>
Boże to działa!!!!
Dam prawie 4 czyli 3, za:
-PIESIA!
-klimat małego miasteczka
-motyw z kulką
<zmanipulowana>
mój Boże... całkowicie sie z Toba zgadzam... to bedzie totalna żeźnia i męczarnia... idę po tego drinka! z powdwójną wódką!!!
I to chyba nie pierwszego :D Ja spróbuję przynajmniej początek, chociaż jutro rano wstając będę tego żałował.
Słabe to było, ale Lou przeżył, więc 3 za prąd, helibobslej, przystojnego snowbordziste i jego quasi-romans oraz DRAMATYCZNĄ końcówkę. Następny film?
Link do tematu na następny film:
http://www.filmweb.pl/film/Dzie%C5%84+Niepodleg%C5%82o%C5%9Bci%3A+Katastrofa-201 3-691292/discussion/Poniedzia%C5%82kowy+Fanklub+Pulsu+-+Atak+Katastrofy+na+Amery k%C4%99,2390879
dobranoc, kolorowych snów :) niech moc bedzie z Toba, :)
wybrałas dobra droge, ja tez powinnam pojsc do łóżka, z Kingiem, ale ciagnie mnie do tego strasznego film....
:)
Dobranoc:-) Dziękuję i nawzajem:-)
Wiem co czujesz - ja się muszę zmusić, żeby się oderwać od telewizora:-o