PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10062123}
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 12667
6,8 24 krytyków
Światłoczuła
powrót do forum filmu Światłoczuła

Ja nie wiem. Czy reżyserom castingu nudzi się ich zawód, że w każdym filmie grają ci sami kładący role aktorzy? W sensie serio? Jest tyle wspaniałych aktorów mogących coś naprawdę wnieść. Naprawdę zrobić jakąś robotę. Mają numery telefonu, mają fb, można ich zaprosić. Przesytaje wierzyć w polskie kino. Ignacy jeszcze ale w oczach Matyldy nie wydarza się nic. Ja nie rozumiem dlaczego ta dziewczyna gra cokolwiek gdziekolwiek. Nie nudzi się wam reżyserzy? :( jest tak mało zaciekawienia dobra robotą?

ocenił(a) film na 7

Pisanie że w oczach aktorki nie dzieje się nic to dość dziwny zarzut zważając na fakt że gra osobę niewidomą

ocenił(a) film na 9
venom_xd

Genialna riposta :)

venom_xd

Dokładnie

venom_xd

W punkt.

ocenił(a) film na 9

Wywód z d.upy, gdy jest tylko zwiastun filmu, a jeszcze nie doszło do premiery. Matylda przykuła moją uwagę w "Powrocie", dziewczyna jest genialna, i wróżę jej wielką karierę, jest niesamowicie hipnotyzująca, ma w sobie to coś, więc dlaczego nie mieliby zatrudnić kogoś kto jest lepszy od tych aktorzyn z FB?! Widać, że strasznie Cię to boli.

Kasha

ja ja widzialam w Kosie i byla slaba, ale wygladem zachwyca wiec sobie poradzi ;)

ocenił(a) film na 8
Kasha

Dziś odbył się pokaz przedpremierowy. Przed filmem pojawił się reżyser oraz para muzyków Kaśka Sochacka i Kortez, których brzmienia było słychać w całym filmie. Po projekcji filmu stwierdzam, że nie jest to jakiś mdły romans. Z przyjemnością spędziłem w kinie prawie dwie godziny. Główne role bardzo dobrze obsadzone. Film toczy się wartko i bez momentów na sen. Polecam oczekującym na swoje uczucie, zakochanym i tym co się już odkochali :-)

ocenił(a) film na 9
Dariusz_Cybulski

Dziękuję, że podzieliłeś się swoimi odczuciami :) Widziałam zwiastun w kinie i zrobił na mnie ogromne wrażenie, czekam na premierę w moim Heliosie :)

Dariusz_Cybulski

Być może oglądałeś jakąś rozszerzoną wersję reżyserską, bo film który ja widziałem trwał równo 90min. a i to dłużył się praktycznie od początku. Poza ładnymi kadrami niewiele się działo, nawet jak na taki melodramat, ot dwójka młodych spaceruje po mieście, pali fajki, pije alko, uprawia seks, a potem sie rozstaje. Większej głebi w ich relacji nie dostrzegłem, już prędzej widoczna ona była między tą dziewczyną a chłopakiem z ośrodka opiekuńczego. 

Dariusz_Cybulski

Warto. Po prostu.

ocenił(a) film na 5
kajarek

nie, nie warto.