Świat rzeki

Riverworld
2010
4,7 876  ocen
4,7 10 1 876
Świat rzeki
powrót do forum filmu Świat rzeki

celkiem fajny film ... fabula ciekawa ale kulminacja calego filmu sa drewniane rakiety wypuszczone z drewnianaj bazuki aby zestrzelic "szwabski" cepelin

tak mi sie wydaje ze to byl szwabski cepelin ... ptak w tym godle przypominal bardzo wyodzona wrone :/ tak pozatym fajnie sie ogladalo

daje 5 z malym plusem

frey0527

zanim napiszesz posta prosze ze względu na ludzi co nie oglądali napisz w temacie SPOJLER !!! ja piernicze . . . . . czemu niektorzy nie myslą

kossity1

o co chodzi z tymi spojlerami ??? co to jest???

adamwis25

Spojler jest wtedy jak jeden lub drugi dureń chcąc się pochwalić obejrzeniem danego filmu, opisuje jak się skończy lub wręcz streszcza ten obraz w całości...

ocenił(a) film na 4
frey0527

Jak dla mnie to niestety tragiczny, akcja jak z jakiegos sredniego serialu, motyw i efekty jak sprzed paru lat, jeszcze do tego ponad 2h czasu trwania odpycha calkowicie. Nie dotrwalem do konca. Jak ktos lubi gatunek SI-FI to lepiej juz poszukac gdzies indziej, gdyz Riverwolrd nie zachwyca, przypomina cos pokroju Herculesa czy Xeny aczkolwiek do ktorych niebede go porownywac przez szacunek do tych dwoch swietnych seriali. U mnie jedynie 4, spodziewalem sie dobrego kina no i rozczarowalem sie po pierwszych 40 minutach.

ocenił(a) film na 4
frey0527

Bez polotu, obejrzałem czegoś mi jednak brakowało. Być może zabrakło im też budżetu bo miałem wrażenie, że oglądam teatr telewizji.

ocenił(a) film na 3
frey0527

Niestety porażka na całej linii.

ocenił(a) film na 3
Mowiacy_do_reki

Dokładnie, nuda. Zamiast pokazywać jakiś ciekawy świat, rozwiązywać tajemnice, oni wolą się nawalać i tam sapać o jakiś bezsens. Najlepsza scena była jak Jessica zaczęła szukać Matta językiem w ustach Burtona. No i te smerfy w kapturach... ten film jest naprawdę beznadziejny.