Świat według Barneya

Barney's Version
2010
7,0 4,3 tys. ocen
7,0 10 1 4324
7,5 2 krytyków
Świat według Barneya
powrót do forum filmu Świat według Barneya

Słaby!

ocenił(a) film na 3

Paul Giamatti jest beznadziejny !Ogólnie to taka łajza ale on tak już ma ! Film przez niego jest do niczego ! Przynudza...

użytkownik usunięty
con_desiros

Bardzo dobra rola Paula Giamatti(jak zwykle zresztą) :-) A film jest bardzo dobry, polecam!

ja daję ósemkę. Wzruszyłem się w końcówce filmu jak nigdy ....

ocenił(a) film na 8
dariodiablo

końcówka rewelacyjna, świetne podsumowanie co w życiu jest naprawdę ważne!

con_desiros

Zdecydowanie bardzo słaby występ Giamatti'ego, który za rolę w tym filmie zdobył Złoty Glob dla najlepszego aktora...

ocenił(a) film na 9
con_desiros

Dla mnie film świetny, a Giamatti rewelacyjny, ale masz prawo do swojej opinii.

użytkownik usunięty
con_desiros

LOOOL Paul Giamatti beznadziejny? Człowieku podaj choć jeden argument "za". Bo tak się akurat składa, że zagrał FENOMENALNIE. Dla mnie nominacja do Oscara. Sam zrobił w zasadzie cały film. Dla takich ról warto oglądać zdawało by się "zwykłe i proste filmiki o życiu". Ale nie "beznadziejny" jest.. Ale beka..

ocenił(a) film na 8
con_desiros

Słaba to jest Twoja prowokacja... NIE KARMIĆ TROLLA!

ocenił(a) film na 8
con_desiros

Film świetny, poruszający, traktujący o życiu i o tym co jest w nim naprawdę ważne bez fajerwerków, zbędnego patosu, z łezką i przymrużeniem oka jednocześnie, oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, mogę powiedzieć jedno szkoda że się nie spodobało, może zaproś jakąś fajną wrażliwą laskę na seans z barneyem a zmienisz zdanie :) ja polecam i daje mocne 8

ocenił(a) film na 8
con_desiros

Powiedział znaffca, który ocenił m.in. Ralpha Demolkę na 10 :D
No.. nie ma tu pola do polemiki. Najważniejsze, że dobrze się czujesz w swoim światku ;)