Świt żywych trupów

Dawn of the Dead
1978
6,9 11 tys. ocen
6,9 10 1 11219
7,4 20 krytyków
Świt żywych trupów
powrót do forum filmu Świt żywych trupów

Niedługo w sklepach ukaże sie nowe czasopismo DIGITALIFE do którego dołączony będzie film "Poranek żywych trupów"!!!

ocenił(a) film na 7
ironangel

skad masz takie info? kiedy mozna sie tego spodziewac? czy to bedzie film na dvd?

hardboiled83

Ja już kupiłem. Film jest na dvd. Polecam.

Paulo_3

Gdzie go kupiles i co ile ten magazyn wychodzi? Bardzo mnie to ciekawi bo dzisiaj pytalem w kioskach i nie znali nawet czegos takiego.. prosze o odpowiedz dzieki!

Kalibrowy

Kupiłem w sobote w saloniku Kolportera. Magazyn jest chyba kwartalnikiem bo na okładce pisze Jesień 2005. A sprzedawcy nie znali tego magazynu być może dlatego że jest to pierwszy numer. Poza tym trudno go spotkać bo podobno wyszedł w małym nakładzie.
pozdro

Paulo_3

No to juz kapuje.. dzisiaj kupilem, byl ostatni numer :D. A tak przy okazji trzeba bylo mowic, ze to pismo nazywa sie Digital Life a nie "DIGITALIFE", bo teraz w internecie mozna znalezc informacje ;) Bardzo ladnie wydany film w wersji rezyserskiej, dzwiek 5.1, tak trzymac!

ironangel

Czy ktos może się wypowiedzieć co do jakości dźwięku i obrazu bo ja obejrzałem chwilkę i nie jestem pewien. Ma chyba wyjść normalnie w sprzedaży ten film więc może będzie oferował lepszą jakość ???

ocenił(a) film na 7
agentpalma

tez juz kupilem w normalnym przystankowym kiosku. obraz i dzwiek jak na lata '70 naprawde dobry. ciekawi mnie fakt czemu ten film w tej gazecie nie nazywa sie 'poranek zywych trupow' tylko 'swit zywych trupow'. moze to wprowadzic w zmylke kogos nieswiadomego ktory pomysli ze film to ten remake z 2004. dvd bez bajerkow, dostepne jedynie opcje napisow lub lektora.

hardboiled83

Nie jest to remake, tylko remastered, czyli obraz jest odnowiony (kolory, lepsza jakosc itp) i poprawiony dzwiek, w rezultacie czego film wyglada na pierwszy rzut oka jak nowa produkcja.

ironangel

A jakbym się teraz spytał to jescze będzie?

ironangel

czemu ja zawsze musze tak pozno o wszystkim sie dowiadywac??????????????? ;(