Niedługo w sklepach ukaże sie nowe czasopismo DIGITALIFE do którego dołączony będzie film "Poranek żywych trupów"!!!
skad masz takie info? kiedy mozna sie tego spodziewac? czy to bedzie film na dvd?
Gdzie go kupiles i co ile ten magazyn wychodzi? Bardzo mnie to ciekawi bo dzisiaj pytalem w kioskach i nie znali nawet czegos takiego.. prosze o odpowiedz dzieki!
Kupiłem w sobote w saloniku Kolportera. Magazyn jest chyba kwartalnikiem bo na okładce pisze Jesień 2005. A sprzedawcy nie znali tego magazynu być może dlatego że jest to pierwszy numer. Poza tym trudno go spotkać bo podobno wyszedł w małym nakładzie.
pozdro
No to juz kapuje.. dzisiaj kupilem, byl ostatni numer :D. A tak przy okazji trzeba bylo mowic, ze to pismo nazywa sie Digital Life a nie "DIGITALIFE", bo teraz w internecie mozna znalezc informacje ;) Bardzo ladnie wydany film w wersji rezyserskiej, dzwiek 5.1, tak trzymac!
Czy ktos może się wypowiedzieć co do jakości dźwięku i obrazu bo ja obejrzałem chwilkę i nie jestem pewien. Ma chyba wyjść normalnie w sprzedaży ten film więc może będzie oferował lepszą jakość ???
tez juz kupilem w normalnym przystankowym kiosku. obraz i dzwiek jak na lata '70 naprawde dobry. ciekawi mnie fakt czemu ten film w tej gazecie nie nazywa sie 'poranek zywych trupow' tylko 'swit zywych trupow'. moze to wprowadzic w zmylke kogos nieswiadomego ktory pomysli ze film to ten remake z 2004. dvd bez bajerkow, dostepne jedynie opcje napisow lub lektora.
Nie jest to remake, tylko remastered, czyli obraz jest odnowiony (kolory, lepsza jakosc itp) i poprawiony dzwiek, w rezultacie czego film wyglada na pierwszy rzut oka jak nowa produkcja.