Do kitu z tym film-glupota na poziomie ludzi którzy są tę i których śmieszną prostackie żart i sytaucajci-typu ,,mydełko"-wałkowane zrwesztą wiele razy:/
Film może sie podobać ludziom ,którzy bakają-mam takich kilku w klasie-uważaja że wszytsko co jest związane z ziołem jest git,super ,fantastic:(
Daję 1/10-tylko dlatego ,że nie ma 0/10
Ja lubię czsami zajarać gibona, ale ten film jest najgorszym, jaki kiedykolwiek widziałem (oczywiście o tej tematyce).
Oglądałem blisko 30 min i dalej nie dałem rady. Film totalnie kretyński. Dla kogoś kto nie pali ten film wydaje się być po prostu idiotyczny. Widziałem How High i jak dla mnie był świetny. Ten natomiast śmieszy chyba tylko ludzi naćpanych.
Obecnie uczę sie jeszcze w gimnazjum-1 klasa.Lubię oglądać filmy-zwłaszcza serie np.James Bond,Rocky(mój ulubiony film)
i co ty mozesz wiedziec o filmach , beka z ciebie
Ciekawe że beznadziejnemu Władcy Pierścieni dałeś 10, widać ile warta jest twoja opinia(nic), mógłbyś spróbować zachować trochę obiektywizmu.
Ale z ciebie matoł oglądałem ten film jak miałem około 13 lat nie paliłem jeszcze wtedy a i tak był zajebisty a tacy ludzie jak ty którzy chcą być na siłę oryginalni piszą takie głupoty... Tylko w na forum jak zamkniesz się w swoim smierdzacym pokoju możesz cokolwiek powiedzieć bo w realu nie masz nic do gadania... A ocenę jeden żeby dac to naprawdę nie wiem jak beznadziejny musiałby być film żebym dał taka ocenę
Yyy, hmm, opinie ktore sie mialo o filmach majac 13 lat niekoniecznie sa miarodajne :P Jak mialem 13 lat to i chocby Mortal Kombat mi sie podobal, czego sie co prawda nie wstydze, ale nie wiem jak musialbym byc zjarany zeby go dzis ocenic na 10 :D Zreszta mysle ze nie jest panu to myslenie obce bo pozwolilem sobie rzucic okiem na profil i posrod wielu naprawde fajnych i solidnie ocenionych pozycji powyzsze "dziesiatkowe" "Zoltodzioby" wyraznie sie wyrozniaja posrod reszty - rozumiem guilty pleasures, ale po kiego grzyba napadac na opa to tego juz nie pojme :)