Ja byłem dziś na 3d i powiem CI że warto się wybrać do kina, było kilka śmiesznych momentow jak dla Mnie:) Polecam
Oglądałem film dzisiaj w 2d, jeśli o mnie chodzi to lipa, w porównaniu do pierwszej części - nie umywa się, chociaż mój 7 letni syn był pod rażeniem. W warstwie wizualnej jeszcze fajnie się patrzy - żywe kolory itd. fajny dubbnig, ale fabuła słabiutka. Zawsze jednak warto przekonać się samemu. :-)
ja pójde na 3D. sama fabuła może nie jest głęboka (w jedynce było bardzo fajnie pod tym wzgl.) ale wizualnie napewno przyciąga. mam nadzieje że efekty 3D będa badzo dobre, jeżeli będą na podobny poziomie ja w pierwszej częsci to waaarto :) jedynka była swietna, a sam efekt trójwymiary najlepszy jaki widziałem w życiu i tu naprawde nie przesadzam (zwłaszcza że większość filmów robi pseudo 3D dla kasy) a naprawde dobre filmy z 3D można policzyc na chyba na palcach jednej ręki a Sammy obok Avatara są tymi filmami któe są zrobione solidnie pod tym względem :)
Nie oglądałem pierwszej części więc nie mam porównania. Wczoraj byłem w kinie na 3D i dla tych efektów warto na prawdę iść. Fabuła może nie rzuca na kolana, chociaż dla mojej 8 letniej siostrzenicy to był strzał w 10kę bo wyszła zadowolona a o to chodzi. Mogę śmiało polecić, warto dla głębi 3D
Też nie oglądałam jedynki. Dziś widziałam "2" w 3D i faktycznie efekty niezłe, ale ogólnie film bardzo słaby. Do sześciolatków, z którymi byłam też raczej nie trafił.