PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282892}

Życie Pi

Life of Pi
2012
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 153250
6,5 62 krytyków
Życie Pi
powrót do forum filmu Życie Pi

Zwiastun

ocenił(a) film na 7

Wczoraj przed seansem w kinie miałem przyjemność zobaczyć pierwszy zwiastun "Życia Pi" i moje odczucia są bardzo pozytywne... efekty specjalne na naprawdę najwyższym poziomie (tygrys - rewelacja). Szkoda tylko że znów to paskudne 3D!!

ocenił(a) film na 5
Zbysiek

Mnie przeszły ciarki (z wrażenia). Również nie jestem miłośniczką 3D, ale czasem naprawdę fajnie ogląda się filmy w trójwymiarze. No i klimaty bliskie mojemu sercu -Indie... Czekam z niecierpliwością na premierę!

ocenił(a) film na 9
Zbysiek

Zwiastun rewelacja! Takie powinny być właśnie trailery - intrygujące, emocjonujące, ale bez spoilerów. Zgadzam się, że tygrys robi największe wrażenie. Szkoda, że tak długo trzeba czekać na premierę...

ocenił(a) film na 8
Zyraffka01

Mam pytanko, przed jakim filmem widzieliście zwiastun? Z góry dzięki za odp.

ocenił(a) film na 9
olsonx88

Przed Prometeuszem 2D

ocenił(a) film na 7
Zyraffka01

tez zalapalem sie na "seans" przed prometeuszem ale nie ma tego trailerka nigdzie w necie. ktos moze sie dokopal?

ocenił(a) film na 9
przemratajczak

http://www.youtube.com/watch?v=3mMN693-F3U

ocenił(a) film na 5
olsonx88

No to ja będę oryginalna, bo zwiastun widziałam przed Epoką Lodowcową :D

ocenił(a) film na 7
olsonx88

Zwiastun widziany przed Epoką Lodowcową IV 3D (chyba musi być z seans 3D żeby zwiastun "działał").

Zbysiek

Widziałam wczoraj ten zwiastun (jak przedmówcy przed "Prometeuszem") i muszę stwierdzić, że zrobił na mnie większe wrażenie niż film. Po prostu epicki, oby film też taki był. I jak mówicie - nawet nielubiane przeze mnie również 3D w tym wypadku powala.