PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282892}

Życie Pi

Life of Pi
2012
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 153250
6,5 62 krytyków
Życie Pi
powrót do forum filmu Życie Pi

zamiast na Hobbita poszłam na to ( i strasznie sie wynudziłam )

kasiadabrowa1

nic dziwnego, ze sie wynudziałas... widzac to, jakim filmom dajesz 10/10, ten film nie jest dla ciebie, nie zrozumiałas go to raz, a dwa, ze za mało akcji jak dla 15latka!!

ocenił(a) film na 5
tygrysek1980

taaa.... myślałam że będzie fajne ale szczerze to tylko tygrysek był fajny (jak dla mnie)

ocenił(a) film na 8
kasiadabrowa1

Widzę, że jestem młodszy, ale jeśli się wynudziłaś, to nie pojęłaś całkowicie sensu filmu, bo jego skończeniu (zazwyczaj), ryje cię w fotel (czy co tam innego) i nie możesz się otrząsnąć z tego co zobaczyłaś.

Tu nie chodzi o akcje, tylko o sens i przesłanie, oraz walke o przetrwanie.

ocenił(a) film na 5
filmowy_laufer

walkę o przetrwanie? jak dla mnie to była komedia, ale zgadzam się, że dobry film nie pozwala widzowi wyjśc z podziwu przez jakiś czas, cóż........ ja w stosunku do tego filmu tak nie mam!

ocenił(a) film na 8
kasiadabrowa1

Ja już go nie pamiętam, ale przecież, głownym wątkiem była ta walka o przetrwanie na morzcu (oceanie).

ocenił(a) film na 5
filmowy_laufer

ja wiem tylko że kocio był sweet

ocenił(a) film na 8
kasiadabrowa1

Racja ;>

ocenił(a) film na 10
filmowy_laufer

Tu nie chodzi o przesłanie tylko po co człowiek idzie do kina. Jeśli na "film w 3D", żeby się dużo działo i wszystko wybuchało to faktycznie, na "Życie PI" można umrzeć z nudów. Może to wina dystrybutora, jak przedstawia film? tak jak Blueberry z 2004 jest opisany jako western ;)