Jest szansa, że może obejrzałaś ten film po naszej długiej rozmowie.
Jest szansa, że może zerknęłaś na jego forum, może sortując od najnowszych wątków, kto wie.
Jeżeli tak jest, to mam nadzieję, że film ci się podobał.
I wiesz, skrobnij do mnie :) Jebać wszelkie strachy ;p
Zdajesz sobie sprawę, jak cringe'owe są twoje odruchy gniazdownicze w odniesieniu do tematyki filmu?
Zauważyłem. Gdyby wypływająca z posta desperacja była wodą, musieliby ogłosić stan klęski żywiołowej w Twoim województwie.
Ej nie... Niektórzy naprawdę lubią i lgną do tych z którymi da się rozmawiać o filmach. Ja wciąż szukam takiego, z którym porozmawiam o Oppenheimerze :)
I cały czas masz nadzieję, że spotting pod filmami, na forach tematycznych (dowolnych, od filmów do broni), pod ogłoszeniami o sprzedaży bluzek na olx, itp. doprowadzi Cię do wybrańca? To muszę Cię chyba rozczarować. Prędzej wpadniesz w sidła jakiegoś stalkera lub fetyszysty, mimikrującego do danego środowiska. Przy czym jest w tym wpisie masa tragikomicznych wątków w odniesieniu do tematyki filmu. Oraz kilka czerwonych flag. Na zdrowy (sic!) rozum: kto dojrzały pisze rozpaczliwe nawoływania (jak nastolatek, który zobaczył „miłość swojego życia” w autobusie ale bał się zagadać) na forum filmu o niszczycielskiej traumie najbrutalniejszej wojny w powojennej Europie? Za każdym razem, gdy oglądam ten film, płaczę. A w tym samym czasie komuś włączają się koitalne odruchy. Błeee... I jeszcze na koniec: „Jebać wszelkie strachy ;p”
Mój komentarz był ironią... Filmu nie oglądałam, popatrzyłam na komentarze czy warto ... A tu taka drama się dzieje :D
Zaraz tam drama... Po prostu staromodne przekazywanie myśli za pomocą więcej niż 2 zdań i emotki :)
Wspominałeś coś o " czerwonych flagach" czerwone światełko zapaliło by mi się prędzej po przeczytania Twojego komentarza... Napisałam " nadal szukam kogoś z kim pogadała bym Oppenheimerze"... Ty w odpowiedzi na to "I cały czas masz nadzieję, że spotting pod filmami, na forach tematycznych (dowolnych, od filmów do broni), pod ogłoszeniami o sprzedaży bluzek na olx, itp. doprowadzi Cię do wybrańca?" Skąd wziąłeś te przykłady? Jak można było na tak ironiczny komentarz zareagować w taki sposób? Czerwone światło czerwone światło
Wziąłem to z życia. Moja córka regularnie była atakowana w najbardziej zaskakujących miejscach przez podobnych spotterów. Wystawiła buty na olx - 5 godzin do pierwszej prośby, żeby podesłała zdjęcie butów na gołych stopach. A jeszcze lepiej, żeby w samych rajstopach bez bielizny, a jeszcze może... Albo na forum mangowym prywatne wiadomości. Czasem ze zdjęciami organu bez kości. Przykłady można mnożyć. I gdy czytam, jak facet szuka dziewczyny na forum filmu o dziewczynie dosłownie zrujnowanej przez przeszłość... Na koniec: „Jebać wszelkie strachy ;p”, to akurat mój też strach chce „jebać”.
Rozumiem... Ale ja napisałam tylko żartobliwie że nadal szukam kogoś z kim porozmawiam o Oppenheimerze...
Wrzuć temat na forum Oppenheimera lub włącz się w dyskusje na YT. Spokojnie się tam wyżywam.