Druga z propozycji w Dwudaniowym Obiedzie klasy Z z okazji 1 maja. Ocena sugeruje wybitny poziom dzieła jak na tę klasę, więc możemy się spodziewać obfitych opadów śniegu z Painta. Występy Johna "Gimliego" Rhysa-Daviesa i Jeffa "Lapidusa" Faheya też z pewnością wywołają wiele emocji. Wszystkich chętnych i szukających ochłody zapraszam do wspólnego oglądania i komentowania wrażeń. Emisja jutro, 01.05 o 16:30 po "Tajemniczej wyspie Juliusza Verne'a" na antenie Tv4.
skaleczyła kolanko
-czy nie umrzesz na tężec???
nie mam sił oglądac tego filmu.... Boże mój!!! litości!!!
Clostridium tetani lubi srodowisko beztlenowe, ziemne i te sprawy... i najlepiej rozwija sie w ranach glebokich... tak w zasadzie. Jesli laska byla szczepiona mniej niz 10 lat wczesniej to raczej ma marne szanse na ten zwiazek :D
Ło jak dobrze ze tunel się akurat zawalił gdy samochód z niego wyjechał i zablokował powódź, tunele są przyjazne ludziom.
Birdemic III
Nie rozumiem Steve
Jestem jego żoną
Nie rozumiem ani słowa
Jego żoną!
ta ta, to Steve ma żonę?!
Tak.
Ok, słuchaj Steve....
Tylko nas nie zastrzel dla naszego bezpieczeństwa.
Nie jestem z amerykańskiego wojska...
Coś ty powiedział?!
.... poddaje się XD
Takie żarty z White Flag.
Żołnierz miał tablet z zaginionymi i akurat spośród tysięcy trafił od razu na tych dwoje.
"Tylko nas nie zastrzel dla zapewnienia bezpieczeństwa" xD
wyciek benzyny!! Uciekajmy stad!
Spokojnie spokojnie, przecież jest śnieg który uniemożliwi ogień, poza tym mamy pasy bezpieczeństwa.
Wszyscy zginęli, ale została jedna jedyna laska w paryżu, która akurat spodobała się na ulicy pierwszemu glebowemu xd cóż za przeznaczenie xd
Poza tym to nie helikopter tylko samochód pancerny który używa śmigła do tego by na dachy nie znalazł się śnieg XD
Ale pędzą na tych rowerach!
Haha jakieś dresy czekały cały dzień jakby ktoś jechał tym tunelikiem :D
akcja jak na tanich grach na telefon albo Pegasusa XD trzeba iść na mapie 2D i uważać na przeszkody XD