101 Dalmatyńczyków

One Hundred and One Dalmatians
1961
7,4 85 tys. ocen
7,4 10 1 85088
7,2 21 krytyków
101 Dalmatyńczyków
powrót do forum filmu 101 Dalmatyńczyków

Mam ten świetny film na DVD z orginalnym polskim dubbingiem z 1961 ;)

Krzysiu

Nie ukrywam, że Ci zazdroszczę. Nie tyle, co płyty dvd, ale tego starego dubbingu, który jest genialny, po prostu miodzio!
Pozdrawiam szczęśliwego posiadacza i fanów dalmatyńczyków :-)

Krzysiu

Powiedz mi tylko,ja mam ten film na VHS,ale gdzieś w połowie pojawia się na 3 sekundy czarny ekran.Potem przeskakuje odrazu na Cruelle w samochodzie wrzeszcząca na Nochala i Baryłe "Żeby was zatrzymała policja"Też tak masz?

ocenił(a) film na 10
stanley58

u mnie tak niema.nic nie wyskakuje.ja mam dwie wersje na VHS z pewnym starym dubbingiem a na DVD to jest chyba stary dubbing.

ocenił(a) film na 10
stanley58

Ja coś takiego miałam... Kiedy Cruella przejażdzała przez drogę i zobaczyła w poprzek ślady łapek stada dalmatyńczyków, pojawiał się czarny ekran z odliczaniem w celowniku 3-2-1 i pierwszy kadr padał na Cruellę. Tylko tyle pamiętam, niestety kaseta nie uchowała się z czasów dzieciństwa...

stanley58

Jeśli chcesz posłuchać kawałek nowej wersji dubbingowej tego filmu wpisz na stronie www.youtube.pl w wyszukiwarce She's voice. Jeśli chcesz więcej na tej samej stronie wpisz 101 Dalmatyńczyków pl.
Polecam stronę 101dalmatiansDVD.com

stanley58

Jęli chcesz posłuchać kawałek nowej wersji dubbingowej wejdż na stronę www.youtube.com i wpisz w wyszukiwarce She's voice. Jeśli chciałbyś więcej na tej samej stronie wpisz 101 Dalmatyńczyków pl