13. dzielnica

Banlieue 13
2004
7,1 168 tys. ocen
7,1 10 1 167598
5,7 15 krytyków
13. dzielnica
powrót do forum filmu 13. dzielnica

Czy wie ktoś jak nazywa się bądź jak zdobyć sampla, którego slychać zaraz na samym początku filmu. Utrzymany jest chyba w okolicach muzyki techno...Proszę jeśli ktoś coś wie niech mnie powiadomi...
Dzięki z góry.

ocenił(a) film na 7
DoLeCk

ja tez bylbym bardzo wdzieczny za info o tym utworku, tez go wypatruje.

DoLeCk

Mam ten soundtrack - naprawde fajowy. Pozdr.

ocenił(a) film na 7
wiwat

moze i fajowy a najlepszego utworka z początku filmu brak:(

ocenił(a) film na 7
wiwat

ale co dokladnie?? masz ten utwprek z początku filmu??

ocenił(a) film na 5
nianio666

Jak ktoś chce to wystawie torrent , dam namiar na www i mozecie sobie sciagnac :D

ligator

to czemu jestes taki i nie mozesz zapodac odrazu...wogole ile on wazy moze sie na majla zmiesci??Prosze o odp i pozdro

ligator

To wstaw ten torrent bo tez chetnie sciagne :) (chodzi mi o ten utworek z poczatku filmu), albo nawet wyslij mi na maila bede baaaardzo wdzeczny :) !!!!

skibson5@o2.pl

ocenił(a) film na 5
skibson

http://zionteam.ultrahost.pl link--)rejestracja--)torenty i download :D Radze sie spieszyc bo od 1 czerwca nie ma mnie i co najmniej miesieczna przerwa w seedowaniu

ligator

Witam! Juz sie zalogowalem i jestem na stronce, ale mam pytanie :) Wstawiles caly album czy tylko pojedyncza piosenke (ta z poczatku) bo album to ja mam i tej wlasnie piosenki tam nie ma. Napisz nazwe wstawionego pliku... zeby bylo latwiej znajezdz :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
skibson

Wstawilem caly soundtrack-poprostu zobacz jakiej piosenki nie masz (Banlieu 13 soundtrack - 13 dzielnica)

ligator

Wlasnie na soundtracku nie ma tego utworka! bo sprawdzalem

DoLeCk

a nie lepiej zamiescic tu po prostu KONKRETNY tutuł wałka z początku filmu i każdy bedzie mgól zdobyc go na własną rekę (sposobów jest wiele). No właśnie - znacie ten tutuł?? Sam takze go poszukuje! Pozdrawiam!

Kamaze

A właśnie, że jest na soundtracku :)
16-da_octopusss-banlieue_13_(m usique_du_film)-pub.mp3

Octopusss - Banlieue 13

Polecam cały soundtrack, bo jest naprawdę świetny...

Pozdrawiam i życzę powodzenia w zasysaniu :-D

maaar

Eh :/ Zespół nazywa się Da Octopusss...
A zresztą w czym problem, skoro wszystko jest w dziale muzyka :)

ocenił(a) film na 5
maaar

Da Octopuss to jest jeden kolo ;) czepiam sie... A ww kawalek jest na soundtracku, takze ja nie wiem w czym problem ??

ligator

kawałka, który jest na samym początku filmu (jak mamera "idzie" po tym murze, a potem trafia do mieszkania Leito) niema na ST... Są inne z filmu, ale tego niema

yunazz

Dokładnie! Mi nie chodzilo o kawałek gdy Leito ucieka tym manym, tylko sam poczatek (czołówkę filmu, opening). I tego kawałka nie ma na OST.

ocenił(a) film na 7
skibson

niestety nie ma go tam, wielka szkoda bo kawalek jest naprawde konkretny, chcialbym zdobyc jakie sinfo o nim a tu nic:(

użytkownik usunięty
DoLeCk

Na Farta z E-mula mi sie udało go wychaczyć :). Szukajcie a znajdziecie":)

Nie posiadam E-mula! Mozesz mi na maila wyslać bede bardzo wdzieczny... ?

skibson5@o2.pl

DoLeCk

Czyli jak?? Znacie moze tytuł tego utworu?? Jesli udało ci sie znalezc go Emule to podaj chociaz nazwe tego utworu - wszyscy na to czekamy;) Jakby co to mail: foraq@o2.pl Jesli znasz ten tytuł, to PROSZE podaj !!

ocenił(a) film na 10
foraq

hej!!! też jestem zainteresowany tym utworem.
piotreek_r@poczta.fm

ocenił(a) film na 8
DoLeCk

Siema to jak z tym, utworkiem z samego początku? jak ktoś ma to proszę na maila wojoo@o2.pl lub jakieś info

wojoo

w dupie nikt nei ma z was tego kawałka z poczatku filmu. sam go szukam i nie moge znalezc. NIKT NIE MA BO BY INACZJE PODAŁ TYTUŁ duzo mu szkodzi..;/

mordas

czesc mordas!orka z tej strony.nie patrz na tych chamów bo i tak ci nikt nic nie poda.ja tez szukam tego utworku i nic.jakbys cos mial to napisz,ok? trzymaj sie

orka2871

Gregor sie afiszuje ze go ma.napisał ze cos tam na e mule znalazl.nie napisal nic i zniknął.tak naprawdę nikt tego nie ma.jakby jednak ktos cos mial to niech pisze do mnie na gg 1957602 lub na meila orka2871@wp.pl narka!

ocenił(a) film na 10
orka2871

jak tam poszukiwania? jak ktoś już ma to nich na maile podeśle piotreek_r@poczta.fm

Piotreek_r

Juz mam ten kawalek z początku filmu:)) poprostu virtual dub wyciągnąłem wave poprawiłem jakosc dzwieku poprawiłęm basik i sopranik zapisalem jako mp3 i jest :) nie mam sily szukac tego a w filmie jest tyulko pare wstawek jak rozmawiają co nawet mi nie przeszadza:) sprobujcie tak:) Jesli by ktos miał orginał to czekam:)

ocenił(a) film na 7
mordas

ale to nie to samo co orgialny utworek niestety, ja szukalem nawet na francuskich forach i lipaaa:(

DoLeCk

Mam WIELKA prosbie do Ciebie Mordas - mooglbys ta nutke juz zgrana przeslac mi na maila?? bylbym Ci zayebiscie wdzieczny Ziomus:D ogoolnie sam bym to zrobil, ale mam wersje z lektorem i mi klient czyta wszystkie napisy w czasie utworu.../ moj mail - djwilkopc@wp.pl - z gory dziekooweczka:) Pozdro i Peace 4 All:D

ocenił(a) film na 10
DoLeCk

http://www.myspace.com/daoctopusssmusic

Funki Slow Motion.

tego poszukujecie. ?

anycolouryoulike

ZIOMUS JESTES NIE DO WYJEBANIA:D;D WIELKIE DZIEKI I SZACUNEK:D:D

djwilkopc

Jesli ktos jeszcze tego szuka to znalazlem jedno (tylko) zroodlo na emule (specjalnie go sciagnalem zeby znalesc ta nutke:P)
ed2k://|file|Bonus_-_Da_Octopusss_-_Funki_Slow_Motion.mp3|3289383|0CC68AEBDB04C0 E9A9B4E074FEBB69F0|h=K4DHGJK4AIPFRSDK72J5ATVNVWQUH2AT|/ Pozdro 4 All i milego sluchania:D

djwilkopc

Wyśle mi ktos soundtracki z 13stej dzielnicy???Mam dużo soundtracków filmowych i moge się zrewanzować i też cos komuś wysłać.zALEŻY MI NA UTWORZE FUNKI SLOW MOTION

pwa

Mój email pwa@konto.pl

Z góry dziękuje.

pwa

Juz leci - Bóg kazał sie dzielic:) Ale tylko 2 nutki ktorych nie ma na soundtracku: Funki Slow Motion i jeszcze 1 zayebista, ktoorej wuchte czasu szukalem - Hell ( jak lubisz te 1, to ta tez Ci sie pewnie spodoba:P), bo caly soundtrack troszke za dlugo by sie zgrywal:P Pozdro:)

ocenił(a) film na 10
DoLeCk

ZIOMUS...
hmm.. milo mi. xD Lubie zmieniac płec . ;)

ocenił(a) film na 10
DoLeCk

jeeeeejuu. wszystko mi przepadło bezpowrotnie. A teraz nie moge juz odnalezc tego utworu. Prześlijcie mi go proszę .
fima15@wp.pl

anycolouryoulike

I do Ciebie Kochana w ramach podziekowan tez te 2 zayebiste nutki:* Peace.

djwilkopc

czy ja też moge prosić o te 2 utworki o których mowa. mój mail to tomek198577@wp.pl z góry dzięki

ocenił(a) film na 10
DoLeCk

dziekuje serdecznie ;)

Hell mam :P oczywscie mi sie podoba.. w ogole muzyka tego kolesia jest dobra ;)

anycolouryoulike

Dokladnie, klient wymiata:) szkoda ze jest tak malo znany - moglby normalnie produkowac beat'y dla jakiejs znanej wiary:D Pozdro:)

djwilkopc

wyślesz mi funki slow montion na matio446@wp.pl prosze

DoLeCk

Błagam prześlijcie mi te 2 wspomniane kawałkibo przeszukałem już cała sieć i nigdzie ich nie ma... Hell i Funki Slow Motion, będę wdzięczny... horvatt@interia.pl

DoLeCk

To ja też bardzo ładnie poproszę o te dwa utwory na gkurek3@wp.pl :) Bd bardzo wdzięczny:)

Kedzior_

wszedzie szukam i nigdzie znalesc nie moge... ludzie wrzuccie te 2 kawalki [hell, funki slow motion da octopusss'a] na rapishare albo jakis serwer... plz... bardzo prosze... moge sie jakos odwdzieczyc... prosze... lub na emaila dolun@wp.pl niech ktos mi przesle... albo na gg jakos sie ugadac [gg: 5982321] zajaralem sie tymi kawalkami. jeszce raz prosze

dolun

prosze..... przslijcie mi to... blagam ;]dolun@wp.pl ;] bede czekal ;] plz zlitujcie sie

dolun

prosze..... przslijcie mi to... blagam ;]dolun@wp.pl ;] bede czekal ;] plz zlitujcie sie

dolun

BŁAGAAAAAAAAAAAAAAM PRZESLIJCIE MI TO ROWNIE summersu@wp.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLAGAM BLAGAM BLAGAM ;] PZDR Dla Typa co to znalazl :} ELo

summersu

Cześć Wam. Ja mam pytanko do tych, którzy znaleźli te dwa utworki. Skąd je macie?? Proszę, pomóżcie... Na stronce Octopusss'a można ich jedynie posłuchać, a ja chce sobie to na telefon wrzucić :( albo weźcie mi na maila przyślijcie (thepianist@vp.pl). Będę dozgonnie wdzięczna...