Czy wie ktoś jak nazywa się bądź jak zdobyć sampla, którego slychać zaraz na samym początku filmu. Utrzymany jest chyba w okolicach muzyki techno...Proszę jeśli ktoś coś wie niech mnie powiadomi...
Dzięki z góry.
Jak ktoś chce to wystawie torrent , dam namiar na www i mozecie sobie sciagnac :D
to czemu jestes taki i nie mozesz zapodac odrazu...wogole ile on wazy moze sie na majla zmiesci??Prosze o odp i pozdro
To wstaw ten torrent bo tez chetnie sciagne :) (chodzi mi o ten utworek z poczatku filmu), albo nawet wyslij mi na maila bede baaaardzo wdzeczny :) !!!!
skibson5@o2.pl
http://zionteam.ultrahost.pl link--)rejestracja--)torenty i download :D Radze sie spieszyc bo od 1 czerwca nie ma mnie i co najmniej miesieczna przerwa w seedowaniu
Witam! Juz sie zalogowalem i jestem na stronce, ale mam pytanie :) Wstawiles caly album czy tylko pojedyncza piosenke (ta z poczatku) bo album to ja mam i tej wlasnie piosenki tam nie ma. Napisz nazwe wstawionego pliku... zeby bylo latwiej znajezdz :)
Pozdrawiam
Wstawilem caly soundtrack-poprostu zobacz jakiej piosenki nie masz (Banlieu 13 soundtrack - 13 dzielnica)
a nie lepiej zamiescic tu po prostu KONKRETNY tutuł wałka z początku filmu i każdy bedzie mgól zdobyc go na własną rekę (sposobów jest wiele). No właśnie - znacie ten tutuł?? Sam takze go poszukuje! Pozdrawiam!
A właśnie, że jest na soundtracku :)
16-da_octopusss-banlieue_13_(m usique_du_film)-pub.mp3
Octopusss - Banlieue 13
Polecam cały soundtrack, bo jest naprawdę świetny...
Pozdrawiam i życzę powodzenia w zasysaniu :-D
Eh :/ Zespół nazywa się Da Octopusss...
A zresztą w czym problem, skoro wszystko jest w dziale muzyka :)
Da Octopuss to jest jeden kolo ;) czepiam sie... A ww kawalek jest na soundtracku, takze ja nie wiem w czym problem ??
kawałka, który jest na samym początku filmu (jak mamera "idzie" po tym murze, a potem trafia do mieszkania Leito) niema na ST... Są inne z filmu, ale tego niema
Dokładnie! Mi nie chodzilo o kawałek gdy Leito ucieka tym manym, tylko sam poczatek (czołówkę filmu, opening). I tego kawałka nie ma na OST.
niestety nie ma go tam, wielka szkoda bo kawalek jest naprawde konkretny, chcialbym zdobyc jakie sinfo o nim a tu nic:(
Czyli jak?? Znacie moze tytuł tego utworu?? Jesli udało ci sie znalezc go Emule to podaj chociaz nazwe tego utworu - wszyscy na to czekamy;) Jakby co to mail: foraq@o2.pl Jesli znasz ten tytuł, to PROSZE podaj !!
Siema to jak z tym, utworkiem z samego początku? jak ktoś ma to proszę na maila wojoo@o2.pl lub jakieś info
w dupie nikt nei ma z was tego kawałka z poczatku filmu. sam go szukam i nie moge znalezc. NIKT NIE MA BO BY INACZJE PODAŁ TYTUŁ duzo mu szkodzi..;/
czesc mordas!orka z tej strony.nie patrz na tych chamów bo i tak ci nikt nic nie poda.ja tez szukam tego utworku i nic.jakbys cos mial to napisz,ok? trzymaj sie
Gregor sie afiszuje ze go ma.napisał ze cos tam na e mule znalazl.nie napisal nic i zniknął.tak naprawdę nikt tego nie ma.jakby jednak ktos cos mial to niech pisze do mnie na gg 1957602 lub na meila orka2871@wp.pl narka!
jak tam poszukiwania? jak ktoś już ma to nich na maile podeśle piotreek_r@poczta.fm
Juz mam ten kawalek z początku filmu:)) poprostu virtual dub wyciągnąłem wave poprawiłem jakosc dzwieku poprawiłęm basik i sopranik zapisalem jako mp3 i jest :) nie mam sily szukac tego a w filmie jest tyulko pare wstawek jak rozmawiają co nawet mi nie przeszadza:) sprobujcie tak:) Jesli by ktos miał orginał to czekam:)
ale to nie to samo co orgialny utworek niestety, ja szukalem nawet na francuskich forach i lipaaa:(
Mam WIELKA prosbie do Ciebie Mordas - mooglbys ta nutke juz zgrana przeslac mi na maila?? bylbym Ci zayebiscie wdzieczny Ziomus:D ogoolnie sam bym to zrobil, ale mam wersje z lektorem i mi klient czyta wszystkie napisy w czasie utworu.../ moj mail - djwilkopc@wp.pl - z gory dziekooweczka:) Pozdro i Peace 4 All:D
http://www.myspace.com/daoctopusssmusic
Funki Slow Motion.
tego poszukujecie. ?
Jesli ktos jeszcze tego szuka to znalazlem jedno (tylko) zroodlo na emule (specjalnie go sciagnalem zeby znalesc ta nutke:P)
ed2k://|file|Bonus_-_Da_Octopusss_-_Funki_Slow_Motion.mp3|3289383|0CC68AEBDB04C0 E9A9B4E074FEBB69F0|h=K4DHGJK4AIPFRSDK72J5ATVNVWQUH2AT|/ Pozdro 4 All i milego sluchania:D
Wyśle mi ktos soundtracki z 13stej dzielnicy???Mam dużo soundtracków filmowych i moge się zrewanzować i też cos komuś wysłać.zALEŻY MI NA UTWORZE FUNKI SLOW MOTION
Juz leci - Bóg kazał sie dzielic:) Ale tylko 2 nutki ktorych nie ma na soundtracku: Funki Slow Motion i jeszcze 1 zayebista, ktoorej wuchte czasu szukalem - Hell ( jak lubisz te 1, to ta tez Ci sie pewnie spodoba:P), bo caly soundtrack troszke za dlugo by sie zgrywal:P Pozdro:)
jeeeeejuu. wszystko mi przepadło bezpowrotnie. A teraz nie moge juz odnalezc tego utworu. Prześlijcie mi go proszę .
fima15@wp.pl
dziekuje serdecznie ;)
Hell mam :P oczywscie mi sie podoba.. w ogole muzyka tego kolesia jest dobra ;)
Dokladnie, klient wymiata:) szkoda ze jest tak malo znany - moglby normalnie produkowac beat'y dla jakiejs znanej wiary:D Pozdro:)
Błagam prześlijcie mi te 2 wspomniane kawałkibo przeszukałem już cała sieć i nigdzie ich nie ma... Hell i Funki Slow Motion, będę wdzięczny... horvatt@interia.pl
wszedzie szukam i nigdzie znalesc nie moge... ludzie wrzuccie te 2 kawalki [hell, funki slow motion da octopusss'a] na rapishare albo jakis serwer... plz... bardzo prosze... moge sie jakos odwdzieczyc... prosze... lub na emaila dolun@wp.pl niech ktos mi przesle... albo na gg jakos sie ugadac [gg: 5982321] zajaralem sie tymi kawalkami. jeszce raz prosze
BŁAGAAAAAAAAAAAAAAM PRZESLIJCIE MI TO ROWNIE summersu@wp.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLAGAM BLAGAM BLAGAM ;] PZDR Dla Typa co to znalazl :} ELo