13. dzielnica

Banlieue 13
2004
7,1 168 tys. ocen
7,1 10 1 167598
5,7 15 krytyków
13. dzielnica
powrót do forum filmu 13. dzielnica

Czy wie ktoś jak nazywa się bądź jak zdobyć sampla, którego slychać zaraz na samym początku filmu. Utrzymany jest chyba w okolicach muzyki techno...Proszę jeśli ktoś coś wie niech mnie powiadomi...
Dzięki z góry.

Zenobia

zlitujcie sie.,. dolun@wp.pl...............................

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
djwilkopc

Człowieku juz jestes moim bogiem, allahem... buddą... wszystkim... jezu... zbawiciel ;D

DoLeCk

A ja wyszperałem w necie utwór, który leci podczas ucieczki Leito przed K2 :)
http://www.speedyshare.com/363459788.html

Kedzior_

to ma kazdy wszedzie i ma tego podziurki w nosie... szukalem tego wczesniejszego9... jeszcze raz wielkie dzieki

dolun

ludzie jeśli ktoś ma to jak może to niech wysle mi te 2 utworki o którym mowa wcześniej będe bardzo wdzięczny mój mail to tomek198577@wp.pl

sek700

djwilkopc w poprzednich odpowiedziach wpisał link z tymi utworami więc może byś się tak okrutnie wysilił i je ściągnął z rapid share'a a nie czekał aż ktoś cię wyręczy i wyśle ci to na maila :/

DoLeCk

Ludzie prosze wyslijcie mi Funki slow motion bo naprawe nigdzie go nie ma:(
Mój mail to: swistak_artur@o2.pl. Z góry wielkie dzieki

swistak_artur_2

funki slow motion i hell znalazlem na Francuzkich serverach
e-mule i bearshare nie sciagnie wam tej nuty

ps. obie sa na moim chomiku
ale , ze tu kazdy idzie na latwiane
nie podam jego nazwy

Dolu

Witam!

czy nie było by większego problemu, byś podesłał mi hell i funki slow motion?? jestem tu nowy i widzę że tobie udało się je zdobyć. Jeśli potrzebne ci inne utwory z 13 dzielnicy to służę pomocą mam cały soundtrack! Pozdrawiam hooverx@wp.pl

ocenił(a) film na 9
hooverx

Jeśli ktoś jeszcze poszukuje to ja znalazłem Hell i Funki Slow Motion oraz kilka innych Da Octopusssa tutaj: http://www.just-together.com/DA-OCTOPUSSS---Funki-Slow-Motion-music/page-1.htm