W jednym z nich jest wytłumaczenie ostatniej sceny... Gdzie są jakieś linki do wywiadów, skoro baza filmowa taka obszerna?
Heh, żałuję że tego filmu nie nabyłem na DVD, tylko (wstyd się przyznać) dorwałem go z internetu...a zresztą w sklepach z filmów Kubricka widziałem tylko Pełny magazynek, Oczy szeroko zamknięte i Lśnienie, na inne tytuły się nie natknąłem.
Ja musiałem trochę poszukać, ale znalazłem. Poza tym, jest jeszcze taki zestaw najbardziej znanych jego dzieł.
Ale czy jest gdzieś w internecie.... Podobno w internecie jest wszystko. Warto poszukać. Ja nie znam w każdym razie. Ale moge powiedzieć, że wywiad, który znajduje się na płycie, miał miejsce w 1966r i prowadzony był przez Jeremy'ego Bernsteina. Może te informacje pomogą w poszukiwaniach.
Pozdrawiam.
Dzięki serdeczne, uff znalazłem w internecie... cały happy :) Czy nie uważacie że przy Reżyserach, Aktorach, Operatorach - specjalnie piszę dużą literą - powinny być wywiady? Pozycja w menu - wywiady. Ileż przyjemności dało mi przeczytanie kiedyś wywiadu ze Svenem Nykvistem, operatorem Bergmana.