PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=253995}

21

2008
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 106110
5,8 16 krytyków
21
powrót do forum filmu 21

czy wie ktoś jak nazywa się ta piosenka kiedy Ben wchodzi do tego chińskiego kasyna, na lekcję próbną??

ocenił(a) film na 10
brzesiaaa

mnie interesuje tytul piosenki rozpoczynajacej film..

OTHER_2

Piosenka rozpoczynająca to zdaje się LCD-Time to pretend, cały soundtrack jest ogólnie świetny

ocenił(a) film na 7
Edward_Nozycoreki

To MGMT time to pretent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika_2000

to na pewno nie ta piosenka, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
brzesiaaa

o! troche checi i dla chacego nic trudnego tu: http://www.ambinet.pl/film/muzyka/967/ muzyke z tego filmu. przesluchaj to dojdziesz ktory kawalek cie obchodzi.

brzesiaaa

A może ktoś wie co to za kawałek leci w momencie gdy Ben przechodzi przez bramkę na lotnisku gdy pierwszy raz jadą do Las Vegas ? Pobieżnie przesłuchałem soundtrack i nie ma tam tego :(

YeTiMan

Tez proszę o ten kawałek z 37-38 minuty filmu jak przechodzą odprawę na lotnisku. Pozdro

ocenił(a) film na 9
Jogi7777

coś jakby techno, trance czy jakoś tak ja tam sie nie znam;) całkiem przyjemna melodyjka xD

ocenił(a) film na 6
YeTiMan

Slipping Away (Axwell Vocal Mix) - Moby ;)

brzesiaaa

A WIE KTOŚ MOŻE jak nazywa się piosenka kiedy Ben gra w kosza w sali gim. i rozmawia z kumplami o Jill? Właściwie muzyka zaczyna lecieć pod koniec tej sceny. Pojawia się jeszcze jak Ben siedzi w metrze. Z góry dzięki :)

brzesiaaa

jak się nazywa muza jak są napisy końcowe

Kinomaniak20

to chyba jest 'I Am the Unknown' ale nie jestem pewna czy dobrze pamiętam co leciało w napisach

ocenił(a) film na 7
Kinomaniak20

na końcu leciało chyba rolling stones - you can't always get what you want

Skyler

czy kros wie co to za uwtwor z filmu z 1h 19min ?????????
w soundtracku tego nie ma napewno

damjanr2000

czy kros wie co to za uwtwor z filmu z 1h 19min ?????????
w soundtracku tego nie ma napewno

damjanr2000

ten sam utor jest w tle tego video
http://www.youtube.com/watch?v=UqdL4qZ2q6Q&feature=user

damjanr2000

ale nikt nie odpowiedział na moje pyt., czy wie ktoś jak nazywa się ta piosenka co Ben wchodzi do tego chińskiego kasyna, przesłuchałam cały soundtrack i nie moge znaleźć?????????????????????????

ocenił(a) film na 7
brzesiaaa

a kto spiewa to piosenke pod koniec zwiastunu;((((((((????

brzesiaaa

To piosenka 'Mad Pursuit', wykonawcy nie znam. Jest na soundtracku, także raczej go zbyt dokładnie nie przesłuchałaś. Ten fragment, który leci podczas wejścia do kasyna, jest w około 2:33 minucie utworu. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
brzesiaaa

Spróbuj na iTunes. Ja właśnie nabyłem sobie cały album :)

internex

jaki jest tytuł piosenki jak wchodzi do chinskiego kasyna 31min ta przed self doubt ? :>

Manchild

Już odpowiedziałam. Najpierw czytaj cały temat zanim coś napiszesz.