czy wie ktoś jak nazywa się ta piosenka kiedy Ben wchodzi do tego chińskiego kasyna, na lekcję próbną??
o! troche checi i dla chacego nic trudnego tu: http://www.ambinet.pl/film/muzyka/967/ muzyke z tego filmu. przesluchaj to dojdziesz ktory kawalek cie obchodzi.
A może ktoś wie co to za kawałek leci w momencie gdy Ben przechodzi przez bramkę na lotnisku gdy pierwszy raz jadą do Las Vegas ? Pobieżnie przesłuchałem soundtrack i nie ma tam tego :(
coś jakby techno, trance czy jakoś tak ja tam sie nie znam;) całkiem przyjemna melodyjka xD
A WIE KTOŚ MOŻE jak nazywa się piosenka kiedy Ben gra w kosza w sali gim. i rozmawia z kumplami o Jill? Właściwie muzyka zaczyna lecieć pod koniec tej sceny. Pojawia się jeszcze jak Ben siedzi w metrze. Z góry dzięki :)
ale nikt nie odpowiedział na moje pyt., czy wie ktoś jak nazywa się ta piosenka co Ben wchodzi do tego chińskiego kasyna, przesłuchałam cały soundtrack i nie moge znaleźć?????????????????????????
To piosenka 'Mad Pursuit', wykonawcy nie znam. Jest na soundtracku, także raczej go zbyt dokładnie nie przesłuchałaś. Ten fragment, który leci podczas wejścia do kasyna, jest w około 2:33 minucie utworu. Pozdrawiam.