27 sukienek

27 Dresses
2008
6,3 90 tys. ocen
6,3 10 1 89769
4,8 6 krytyków
27 sukienek
powrót do forum filmu 27 sukienek

lekka, przyjemna, czasem naprawdę zabawna:) polecam!

aex

no właśnie zastanwaim się czy iść, brzmi ciekawie a mam ochte na jakąś komedie romantyczną <3

ocenił(a) film na 6
Viki_16

llllllllllll kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ocenił(a) film na 7
aex

W sumie nie oglądałam, ale moi rodzice na tym byli. Mama zachwycona, a tata opowiadał, że próbował nie zasnąć :P. Więc tak jak zwykle wszystko zależy od osoby i podejścia :)

ocenił(a) film na 7
galadriel14

kocham ten film! ogladam juz 2 raz :P kocham kocham kocham <3

ocenił(a) film na 8
aex

popieram. ma wszystko czego można oczekiwać od komedii romantycznych.
8/10

ocenił(a) film na 8
aex

wszystko zgodnie z oczekiwaniem. latwy lekki i przyjemny czasem nawet wesoły. jako film z gatunku komedi romantycznych zalkiem fajny

ocenił(a) film na 4
aex

Dla mnie mało oryginalne i mało zabawne... Wszystko to już było i to całkiem niedawno - "Jak stracić chłopaka w 10 dni" czy "Hitch". Ten drugi uważam za całkiem udany powiew świeżości. Uśmiałem się solidnie przy niektórych scenach. "27 sukienek" niestety nie jest w stanie zaoferować nic interesującego. Bardzo ładny jeśli chodzi o estetykę, ale zdecydowanie odstaje fabularnie żeby zyskać miano "dobrej komedii romantycznej". Poniżej oczekiwań - 4/10.

ocenił(a) film na 8
aex

taka miła, realna historia :D Bardzo fajny film:)

ocenił(a) film na 10
aex

Zdecydowanie bardzo fajny film :D Tylko która z dziewczyn przebierałaby się w 27 sukienek jednego wieczoru i jeszcze przy mężczyźnie, którego ledwo co znamy :) Hehe a jednak mi się podobało :)