Dzieciaku ? a wiesz ile mam lat ? znasz moich rodziców ? sam jesteś biedny udajesz kulturalnego pożądanego człowieka a co niedziela od samego rana nalewki pijesz pod sklepem skąd to wiem ? stąd skąd ty wiesz ile ja mam lat
To są pozory i tylko możesz snuć spekulacje na ten temat ty za to udajesz mądrego a swoje przemyślenia zachowaj dla siebie bo i tak nie zabłyśniesz .
teraz to tu udajesz modrego po wcześniejszych postach, gdy widzę takie teksty po komentarzu kolegi 'ryj cwelu' ' kupojadzie' to wszystko mówi samo za siebie. Nie piszę, że jestem święty, ale w przeciwieństwie od ciebie umie się zachować na forum.
Ja też umiem się zachować jeżeli chce wtedy miałem ochotę napisać to co napisałem i tyle umiem się dostosować do każdej sytuacji a twoje insynuacje są całkowicie zbędne
wolę kijem niż murzyńskim fiutem tak jak ciebie no ale ty wolisz rozmiary xxl nie dziwię się po tylu latach penetracji twojego odbytu to chyba już murzyn nawet ci nie wystarcza :d jesteś wstrętny
Wstrętny to tym masz ryj z popękanymi wargami od brania z połykiem. A o tym że w dupe ci nawet walec nie wystarcza to nawet nie wspomnę
Ty nie masz jaj, tylko rozwalone przez konia cipsko, to po pierwsze. A po drugie jak lubisz lizanie jaj to możesz polizać mojemu psu, bo on tylko czeka na takiego ćpuna jak ty
Film średniawka... słaba fabuła, jednak fani wampirów z pewnością znajdą w nim plusy:)
w porownaniu do poprzedniej czesci to film zasluguje na dwa. Gdyby byl to osobny pomysl (czyli ktorys z koleji o lilith) dostalby 4 lub 5. Kwestia gustu no i wszystko zalezy jak bardzo lubi sie filmy o wampirach. Ja np dosc duzo ich juz ogladalem, bo lubie ta tematyke i dla mnie jest slaby.