30 dni mroku

30 Days of Night
2007
6,2 45 tys. ocen
6,2 10 1 44750
5,6 17 krytyków
30 dni mroku
powrót do forum filmu 30 dni mroku

5/10

ocenił(a) film na 4

Film, przedewszystkim nudny. Cały czas dzieje się dokładnie to samo. Motywy ściągnięte z innnych filmów. Jak dla mnie poprostu beznadziejny.Wiem że jest pewnie dużo fanów tego filmu. Ale ja naprawde nie wiem co w nim takiego jest.

Pozdrawiam, Ch.

ocenił(a) film na 1
CharlotteSP

Nie masz za co przeprszać chyba że za twoją notę jaką mu dajesz. O 5 punktów za dużo;]
Dla mnie D-N-O. zero klimatu. bezsensowna masakra.

ocenił(a) film na 4
jimbek1717

W zasadzie zmieniłam ostatnio moją ocene na 4 ;) Tylko dla tego że można było popatrzeć na aktora[xd] i posłuchać fajnej muzyki [momentami] ;) Ogólnie to zdecydowanie się z Tobą zgadzam;)))

Pozdrawiam, Ch.;*:)

ocenił(a) film na 1
CharlotteSP

;**** I wzajemnie;)
A czego to się słucha z HardRock'a? :P Ja jestem zagorzałym fanem Motörhead by Lemmy Kilmister - żywa legenda rock'a :P Obecnie jestem w trakcie studiowania autobiografii Lemmy'ego - "Biała gorączka" :))))

P.S. Dodam, że ten film oglądałem z babcią w domu:D Trzeba było widzieć jej minę i słyszeć jej komentarze<lol2>

ocenił(a) film na 4
jimbek1717

Marilyn Manson, Godsmack, etc. mam też kilka kawałków Lemmy'ego i musze się zgodzić. To jest legenda:) Czasami jak moja siostra się zabardzo wkurza na 'moją muze' jak to mówi. To właczam jej Escape the fate;))

To musiało być przeżycie :D u mnie niestety nikt nie ma takiego podejścia do 'takich' filmów jak ja więc najczęściej musze sama oglądać:(
:********:)

ocenił(a) film na 1
CharlotteSP

Ciemu tak słabo? :P :D "Escape the fate"? Trzeba jej było puścić "Sepulture" albo najlepiej "Napalm Death" - <lol2>
Kilka kawałków Lemmy'ego tzn.? :)))

A co do tego że musisz filmy sama oglądać to smutne:(( ;P ...

P.S. I pamiętaj że Lemmy to ŻYWA legenda:P zapomniałaś tego jakże ważnego słowa;))

Proszę o odpowiedź! ;*******

P.S.2.Dziękuję za piękny komentarz. Za co tu mnie kochać? :P

Pozdrawiam gorąco;)) :****

ocenił(a) film na 4
jimbek1717

Za Sepulture to by mnie chyba zabiła:D
Co do ŻYWEJ legendy :D to "Alone Again" "Tie your mather down" "Back in the USSR" "The trooper" "Too late too late" "run rudolph run" "desire" :))

Haha. ;] :*****

Pzdr;**:)