Szedłem do kina z nadzieją na porządny horror i taki film właśnie dostałem. Myślę, że kto ma ochotę na trochę emocji w kinie będzie zadowolony.
Właściwie nic dodać, nic ująć. Jeśli ktoś lubi horrory, to na pewno będzie mu się podobał. Ja polecam.
Można się rozerwać w kinie, bo to naprawdę niezły film, szczególnie, jesli do tej pory nie macie najlepszego zdania o filmach z wampirami, to ten na pewno to zmieni.
Horror może nie jest najwyższych lotów, ale jednak spokojnie można mu wystawić 8/10. Twórcy przynajmniej wykazali się jakąś oryginalnością i film jest z pewnością inny niż ostatnie horrory, które były w kinie.
Powiem krótko - byłam w kinie i nie żałuję. To jest dobra rozrywka dla tych, którzy lubią takie filmy.
Ludzie marudzą, bo spodziewają się nie wiadomo czego. Ja też szedłem z nastawieniem na zrelaksowanie się i tak też się stało. Po prostu nie mam wygórowanych wymagań - chodzi mi głownie o to żeby fabuła była spójna i dość logiczna.
O zgadzam się, nie ma co się nastawiać na przemyślenia, bo to jest horror, a nie dramat. A jako horror wypadł bardzo dobrze.